Dogecoin fiyat analizi

Dogecoin fiyat analizi: DOGE konsolide oluyor, beklenen yükseliş geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyat analizi, bugün bir boğa piyasasında görünüyor, çünkü mevcut konsolidasyonun daha yüksek bir kırılma ile çözüleceğini tahmin ediyoruz. Büyük olasılıkla, DOGE/USD 0.195 dolara yönelecek ve geçen haftadan sonra yaşanan hızlı düşüşün ardından önemli ölçüde toparlanacak.

Dogecoin’in olumlu bir eğilimi var ve bir sonraki çıkış hamlesine hazırlık olarak konsolide oluyor. Bir sonraki direnç seviyesi 0.195 dolar ve ardından 0.2 dolar. Ancak, 0.175 doların altındaki bir kırılma, fiyatı tekrar 0.16 dolara düşürebilir.

Günlük grafikte MACD kısa vadede satışta nötr gözüküyor ama kısa bir süre içinde pozitif olacak. Günlük grafikteki RSI da 50 civarında ve bu da sınırlı yukarı yönlü baskıya işaret ediyor.

Dogecoin fiyat analizi: DOGE fiyatı 0,25 dolara çıkabilir

0,2 doların üzerindeki bir kırılma, fiyatı 0,25 dolar ve ötesine kadar götürebilir. Öte yandan, 0.175 doların altındaki bir kırılma, fiyatı tekrar 0.16 dolara düşürebilir.

Dogecoin, şu anda pozitif bir eğilime sahip birkaç kripto paradan biridir ve bir sonraki çıkış hamlesine hazırlık olarak konsolide oluyor. Bir sonraki direnç seviyesi 0.195 dolar ve ardından 0.2 dolar. 0.175 doların altındaki bir kırılma, fiyatı tekrar 0.16 dolara düşürebilir.

Dogecoin fiyat analizi bugün yükselişte. DOGE/USD, bir sonraki direnç 0.195 dolar ile 0.18 doların altında konsolide olmaya devam etti. Dogecoin fiyatı bugün bir boğa piyasasında görünüyor, çünkü mevcut konsolidasyonun daha yüksek bir kırılma ile çözüleceğini tahmin ediyoruz. Büyük olasılıkla, DOGE/USD 0.195 dolara yönelecek.

DOGE bir sonraki 0.195 dolar direncini hedefliyor mu?

Boğalar başka bir saldırıya hazırlanıyor gibi göründüğü için Dogecoin fiyatının 4 saatlik grafiğini konsolide ettiğini görebiliriz.

Dogecoin fiyat analizi: 4 saatlik grafik

Dogecoin fiyat analizi, Ekim sonunda 0.23 dolarda kurulan bir önceki büyük dalgalanmanın zirvesinden sonra haftalardır düşüş eğiliminde. O zamandan beri, piyasa geçen hafta Cuma günü 0.13 dolara tırmanırken DOGE/USD yüzde 60 geriledi.

DOGE 0,26 dolardan 0,18 dolara düştü, burada boğalar daha fazla satış yapamayana kadar ayın geri kalanında kaldı. Pazartesi günü, 0,16 dolar civarında daha yüksek bir düşük seviye kuruldu ve DOGE, 0,18 dolardan önceki direncine geri döndü.

4 saatlik grafiğe baktığımızda, DOGE/USD’nin geçtiğimiz Çarşamba gününden bu yana 0.18 doların altında konsolide olduğunu görüyoruz. Parite şu anda direnci önceki bir destek seviyesi olan 0.195 dolar seviyesinde test ediyor. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma Doge fiyatını 0,2 dolar ve ötesine doğru toparlayabilir.

Aşağı yönde, temel destek seviyeleri 0.185 dolar ve 0.175 dolar. Bu seviyelerin altındaki bir kırılma, başka bir satışı tetikleyebilir ve muhtemelen DOGE/USD’yi 0,16 dolarlık dip seviyelerini bir kez daha test etmesine neden olabilir.

Son gün boyunca Dogecoin’in fiyatı dirence karşı dirençli kaldı. Genel piyasa yapısı göz önüne alındığında, önceki ana destek seviyesinden 0.195 dolar daha yüksek bir seviye bekliyoruz.

Dogecoin fiyat analizi: 0.195 doları aşarak sonraki desteğe geçecek

Mevcut konsolidasyonun önümüzdeki 24 saat içinde daha yüksek bir artışla sona ermesini beklediğimizden Dogecoin fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen DOGE/USD, daha önce güçlü destek sunan 0.195 dolardan bir sonraki dirence geçecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin