Dogecoin fiyat analizi: DOGE düşürmeye devam ediyor; destek hızla kırıldı!
Dogecoin fiyat analizi: DOGE düşürmeye devam ediyor; destek hızla kırıldı!

Dogecoin fiyat analizi: DOGE düşürmeye devam ediyor; destek hızla kırıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyat analizi bugün düşüş eğilimi içerisinde hareket ediyor. Doge için güçlü bir düşüş, 0,065 dolarlık desteğin altında bir kırılmayla sonuçlanıyor. Satış baskısı hâlâ güçlü olduğundan, DOGE bir sonraki 0,625 doları hedeflemesini bekliyoruz.

Dogecoin price analysis: DOGE continues to push lower, $0.065 support swiftly broken 1

Piyasa son 24 saat içerisinde düşüyor. İşlem hacmi yüzde 1,36 azalırken, Ethereum yüzde 1,5’in üzerinde düşüş kaydetti. En iyi altcoinlerin geri kalanı da düşmeye devam ediyor.

Dogecoin için takip edilecek seviyeler

DOGE 0,06368 ile 0,06769 dolar aralığında işlem görüyor ve bu da orta düzeyde bir oynaklığa işaret ediyor. Ticaret hacmi yüzde 8,24 artarak toplam 306,28 milyon dolar olurken, toplam piyasa değeri 8,54 milyar dolar civarında işlem gördü. Kripto para genel olarak 10. sırada yer aldı.

DOGE 4 saatlik grafikte, henüz herhangi bir potansiyel geri dönüşe dair net bir gösterge olmaksızın, son saatlerde güçlü satış baskısıyla daha karşılaşabilir. Bu durum ise DOGE fiyatının daha fazla düşebileceği anlamına geliyor.

Dogecoin price analysis: DOGE continues to push lower, $0.065 support swiftly broken

Dogecoin fiyat hareketi geçen hafta güçlü bir yükseliş gördü. Meme coin 0,073 dolarlık kısa bir yükselişin ardından geri çekildi ve 0,069 dolarlık desteğin ve yükselen destek trend çizgisinin üzerinde konsolide oldu.

DOGE hızla düşmeye ve çok daha aşağılara doğru hızla gerilemeye başladı. Daha sonra meme coin 0,066 dolarda yeni bir dip seviyeye ulaşıldı ve o zamandan bu yana bir düşüş daha geldi.

Altcoin 0,065 dolardaki bir sonraki desteğe oldukça hızlı bir şekilde ulaşıldı ve daha sonra kırıldı. Bu nedenle, Dogecoin fiyat hareketinin önümüzdeki 24 saat içinde daha da düşmesini ve 0,0625 dolarlık desteği hedeflemesini bekliyoruz.

Dogecoin fiyatı bugün erken saatlerde 0,065 dolarlık desteği geçti ve düşüşe geçti. Bu nedenle, bir sonraki 0,0625 dolar desteğe kadar daha fazla olumsuzluk test edilebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin