featured

Dogecoin fiyat analizi: DOGE, 0.1516 dolara düşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şu anda 0,2324 dolar civarında işlem gören Dogecoin fiyatı 0.1516 dolara doğru %31 düzeltmeye işaret ederek azalan bir üçgen deseni oluşturuyor. Düşüş MACD ve 100, 50 ve 200 SMA’larının DOGE fiyatının üzerindeki pozisyonu toparlanmanın yukarı doğru önemli bir dirençle karşı karşıya olduğunu gösteriyor.

Dogecoin fiyatı, 10 Kasım ve 16 Kasım’da görülen düşüş trendi ile devam ediyor. Dogecoin’in fiyat tankı, yaklaşık 0,341 dolardan 0,2324 dolar civarındaki mevcut fiyata %31,7 oranında düştü. Birkaç toparlanma girişimi oldu, ancak DOGE’yi 28 Ekim’deki yüksek değerine doğru itebilecek önemli bir ilerleme kaydedilmedi.

Dogecoin fiyatı %32 düşerek 0.1516 dolara inebilir

Şu anda, DOGE 0,2324 dolar civarında işlem görüyor ve 12 saatlik grafikte azalan bir üçgen grafik modeli oluşturmuş gibi görünüyor. Boğalar şu anda 0,2356 dolar direnç seviyesinden gelen genel bir baskı ile uğraşıyor. Üçgenin yatay ekseninin sağladığı destek çizgisinin 0,2215 dolardan üzerinde tutulması, yukarı hareketin yeniden başlaması için çok önemli hale geldi. Ancak genel teknik resim, DOGE’nin yakın vadede daha da düşebileceğini gösteriyor.

Dogecoin fiyatı, hakim grafik modelinin yatay trend çizgisi tarafından sağlanan X ekseninin altına düşerse grafik modeli doğrulanacaktır. Kırılma, trend çizgileri birleşmeden önce gerçekleşmelidir ve üçgenin en kalın noktaları arasındaki mesafeye eşit bir hedefe sahip olmalıdır.

Bu, üçgenin altındaki bir kırılmanın Dogecoin’in aşağıdaki 12 saatlik grafikte gösterildiği gibi 0.1516 dolar seviyesini etiketlemek için %32’ye kadar kaybedebileceğini görebileceği anlamına geliyor.

Ancak bu gerçekleşirse, yatırımcılara boğa koşusunun yeniden başlamasından önce daha düşük fiyatlarla DOGE satın alma fırsatı sunacak.

20 Kasım Dogecoin Grafiği

20 Kasım Dogecoin Fiyat Analizi

Grafikteki düşüş görünümü, 38.13’te Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesinin aşırı satım bölgesine yakın konumu ile vurgulanıyor ve bu da DOGE’nin piyasa duyarlılığının şu anda düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor.

Ayrıca, Hareketli Ortalama Yakınsama Uyuşmazlığı (MACD) göstergesinin sinyal hattının altındaki konumu, Dogecoin’in düşüş anlatısını doğruluyor. Bunun yanında MACD, Dogecoin için olumsuz bir piyasa duyarlılığına işaret eden negatif bölgedeki sıfır çizgisinin altında konumlanıyor.

Dogecoin direnci desteğe çevirerek durumu düzeltebilir

Üçgenin yatay ekseni tarafından 0,2215 dolardan destek tutulursa ve DOGE, 0,241 dolardan direnci desteğe çevirirse, Doge fiyat düşüş görünümü geçersiz olacaktır.

Bu olursa, DOGE boğaları, üçgenin azalan trend çizgisi boyunca 0.2541 $’dan Doge fiyat dilimini görmesi muhtemel olan yükseliş trendini başlatarak 100 SMA tarafından benimsenen yükseliş kırılmasını doğrulayacak.

Coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin