featured

Dogecoin düşüşü durdurmakta başarısız oluyor! İşte, geri dönüş için takip edilmesi gereken seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan Dogecoin, düştükçe düşüyor. Fiyat, 0,08 dolar seviyesinde destek bulmakta zorlanıyor. Teknik göstergelerden RSI, fiyatı reddetti. Gözde meme coin’de düşüşün geçersiz kılınması için 0,085 doların üzerinde kesin bir kapanış gerçekleşmesi gerekiyor.

Dogecoin

Boğalar 0,08 dolar seviyesindeki destek noktasını kaybettiği için Dogecoin fiyatı ortalığı karıştırmaya devam ediyor.

Daha da düşebilir

Dogecoin fiyatı, ayılar mayıs ayı boyunca gözde meme coin etrafında dolanan üçgen bir yapıyı ihlal ettiğinden, daha fazla düşüş kapıda olabilir. Artık yapı bozulduğuna göre, ayılar düşüşten kâr elde etmek için muhtemelen short pozisyonlarına daha fazla sermaye enjekte etmeye başlayacaklar. Yapıyı kıran aşağı yönlü mum, serbest düşüş tarzında hareket ediyor. Bu da, düşüş eğiliminin devam edeceğine dair bir kanıttır.

Dogecoin, bu yazının yazıldığı sırada 0,075 dolar civarında işlem görüyor. Sıradaki düşük hedef olan 0,072 dolara ulaşılmadan önce mevcut seviyelerde kısa bir duraklama meydana gelebilir. Nihayetinde ayılar, 12 Mayıs’ın en düşük seviyesi olan 0,068 dolardaki likidite çekilene kadar popüler meme token’ı rahat bırakmayacaklardır. DOGE düşüşünün bir başka kanıtı ise RSI değerinin de 40 endeksinde reddedilmesidir.

Düşüş eğiliminin geçersiz kılınması için 0,085 dolar seviyesinin üzerinde kesin bir kapanış gerçekleşmesi gerekiyor. Eğer boğalar bu seviyeyi kırabilirse, mevcut Dogecoin fiyatından %60’lık bir ralli gerçekleşebilir. Bu ralli fiyatı 0,12 dolara kadar yükseltecektir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin