featured

Dogecoin, piyasadaki düşüş eğilimine rağmen kazandırabilir! İşte giriş için doğru seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan Dogecoin, 18 Haziran ile 26 Haziran arasında %60’lık bir yükseliş yaşamıştı. Bu yükseliş ile oluşturulan 0,049 dolar ila 0,078 dolar aralığında işlem görüyor.

DOGE için %15’lik bir geri çekilme muhtemel görünüyor. Bu da kısa vadeli yatırımcılar için bir fırssat yaratabilir.

0,049 dolar seviyesinin altında bir günlük kesin kapanış, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Dogecoin, makro perspektiften bir yükseliş başlatabilecek önemli destek noktalarında doğru hızlı bir şekilde geri çekilme olasılığının olduğunu gösteriyor. Potansiyel olarak başka bir toparlanma rallisini tetikleyebileceğinden, yatırımcıların bu düşüşe çok dikkat etmesi gerekiyor.

Dogecoin fiyatı ve potansiyeli

Meme coin’in fiyatı 18 Haziran ile 26 Haziran arasında yaklaşık %60 arttı ve 0,049 dolardan 0,078 dolara uzanan bir aralık belirledi. Yükseliş momentumu tükenirken, DOGE %20 geri çekildi ve orta noktadan 0,063 dolara sıçradı.

Sıçrayış mantıklı olsa da, Bitcoin fiyatındaki gelişme meme coin’i diğer önemli seviyelere düşürebilir. 0,055 dolardan 0,060 dolara uzanan derin düşüş, yatırımcıların çok dikkat etmesi gereken bir harekettir. Çünkü bu, satın almak için iyi bir fırsat yaratabilir.

0,057 dolar seviyesinden gerçekleşecek bir sıçrama, %41’lik bir yükselişi tetikleyebilir. Bu da fiyatın 0,082 dolara kadar yükselmesi anlamına gelir. Ayrıca bu nokta, haftalık trend çizgisinin bulunduğu yerdir. Dolayısıyla, Dogecoin fiyatının yükselişini sınırlayabileceği yer burasıdır.

Bununla birlikte yükseliş momentumu güçlüyse fiyat, Dogecoin’i bir yıldan fazla bir süredir baskı altında tutan azalan trend çizgisinin üstesinden gelebilir. Böyle bir durumda DOGE, 0,093 dolar ve 0,109 dolar seviyelerine kadar yükselebilir.

Dogecoin grafik

Toplamda, bu hareket kabaca %90’lık bir yükseliş yaşanması anlamına gelmektedir.

Dogecoin fiyatının genel görünümü hafif yükselişini sürdürürken, yatırımcılar günlük mum çubuğunun 0,049 doların üzerinde tutunması gerektiğini unutmamalıdır. Aksi takdirde meme coin için yükseliş tezi geçersiz olacaktır.

Böyle bir durumda da fiyat, %5 düşebilir ve 0,047 dolar seviyesini tekrar ziyaret edebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin