Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?
Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?

Dogecoin (DOGE) Flare topluluğunun yeni varlığı olarak onaylandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çok beklenen Flare blok zincirinin arkasındaki geliştirme ekibi Flare Networks, resmi Twitter hesabında bir anket düzenledi. Şimdi Flare destekçileri, tüm eski moda kripto para birimlerinin en sıra dışı varlığı Dogecoin ‘i kucaklıyor.

Flare topluluğu tarafından onaylanan DOGE uygulaması

21 Ocak 2020’de Flare Networks, yalnızca bir soruyla bir topluluk referandumu başlattı. Yani, Flare destekçilerinden, Dogecoin’i (DOGE) F-Asset on Flare olarak ekleme olasılığı konusundaki fikirlerini belirtmeleri istendi.

Bugün, referandum sona erdiğinde, Flare topluluğunun genellikle DOGE’nin platformdaki beklentileri konusunda iyimser olduğu ortaya çıktı. Katılımcıların yüzde 53,1’i XRP ve Litecoin (LTC) ile birlikte üçüncü bir F-asset olarak DOGE hakkında olumluydu.

Flare Networks CEO’su Bay Hugo Philion, bir kripto para birimi protokolünün arkasındaki “değerin” yeni varlıkların uygulanması için temel kriter olduğunu vurguladı.

Flare Networks (FLR) DOGE’yi F-Asset olarak eklemeyi düşünüyor. Peki,  neden?

Anket, Flare Network’ün Twitter topluluğu arasında büyük ilgi gördü. 64.000 takipçiden 11.546 kripto meraklısı ankete katılım gösterdi.

F-Asset nedir?

Flare Networks tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, bir F-Asset, başka bir zincirden herhangi bir tokenın Flare üzerindeki 1:1 temsilini gösterir. Flare’nin güvenilir tasarımı sayesinde, iki protokol arasındaki köprü, hiçbir üçüncü tarafın dahil olmadığı merkezi olmayan bir şekilde kurulur.

Flare, programlı bir blok zinciridir, bu nedenle ona köprü kurmak, bağlı her blok zincir için akıllı sözleşme işlevselliği sağlar.

XRP’ye sabitlenmiş bir token olan FXRP, Flare’da canlı olarak yayınlanacak ilk varlık olacak. Ayrıca, yakın zamanda Flare Networks, Litecoin tabanlı FLTC tokeninin entegrasyonunu duyurdu.

Dahası, Flare ilk günden itibaren Ethereum uyumlu olacak. Turing eksiksiz bir blok zincir olan Flare, FBA mekanizmasını ve Avalanche konsensüsünü kullanıyor. Flare’nin ilk ana ağ sürümünün Mayıs 2021’de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin