Dogecoin'de iki kritik seviye var: Alalım mı, satalım mı? İşte yanıtı!
Dogecoin'de iki kritik seviye var: Alalım mı, satalım mı? İşte yanıtı!

Dogecoin’de iki kritik seviye var: Alalım mı, satalım mı? İşte yanıtı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin, Kasım ayından bu yana düşüş trendinde. Bitcoin de Kasım ayından bu yana düşüş eğilimindeyken, Ocak ayından Mart ayının sonlarına kadar olan zaman dilimi BTC için yükseliş hareketinin mümkün olduğunu gösterdi.

Dogecoin, aynı zaman diliminde 0.14 ve 0.16 $ direnç seviyelerinin altına düştüğü için böyle bir olasılık göstermedi. İleriye dönük olarak, Dogecoin yatırımcılarının, kripto paranın grafiklerde güçlü bir düşüş yapısına sahip olduğunu ve önümüzdeki haftalarda daha fazla kayıp görülebileceğini hatırlamaları gerekiyor.

1 günlük Dogecoin grafiği

Two levels to watch out for Dogecoin as the sellers anticipate yet leg lower on the charts

DOGE’nin bu iki geri çekilme seviyesini geçememesi, eğilimin kesin olarak aşağı yöneldiğini gösterdi. Ayrıca, her rette, günlük mumun üst fitilleri uzundu, bu da alıcıların fiyatları yükseltme çabalarında tükendikleri anlamına geliyordu.

Mayıs ayının başlarında, fiyat 0.125 $ desteğinin altına düştü ve 0.08 $ destek seviyesinde geçici bir mola bulmadan önce %35 daha düşmeye devam etti. Önümüzdeki haftalarda, 0.12$ alanını tekrar ziyaret etmek veya 0.08$ seviyesinin altına yakın bir günlük seans, DOGE’de short pozisyon girmek için kullanılabilir.

Two levels to watch out for Dogecoin as the sellers anticipate yet leg lower on the charts

Günlük grafikteki RSI, Mart ortasındaki ralli dışında son altı ayın en iyi bölümünde nötr 50 çizgisinin altında kaldı. Bu haberin yazıldığı sırada RSI güçlü düşüş momentumu göstermek için 34 seviyesindeydi ve bu göstergedeki 40 işareti önümüzdeki günlerde bir miktar önem taşıyabilir. 40’ın üzerinde bir seans, zayıflayan bir düşüş baskısına işaret edebilir.

A/D göstergesi, 2022’deki birden fazla satış dalgasına yanıt olarak grafiklerde daha da düştü, önemli bir talep henüz görünür değildi ve bu da bir trendin tersine döneceğini düşündürürdü. -DI (kırmızı) ve ADX (sarı) 20 seviyesinin üzerine çıktıkça, Yönlü Hareket Göstergesi de Mayıs ayında devam eden güçlü bir düşüş eğilimi gösterdi.

Sonuç

Göstergeler sıkı bir şekilde ayılar lehine görünüyor ve 0,08 ABD dolarının altına yakın bir seans, Dogecoin’in 0,05 ABD doları destek alanına doğru düşmesini sağlayabilir. Alternatif olarak, 0.11 – 0.12 dolar alanına bir yeniden ziyaret, DOGE satmak için fırsatlar da sunabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin