Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?
Dogecoin, güncelleme ile birlikte gelen yüzde 11’lik artışı sürdürebilecek mi?

Dogecoin çıldırdı! 1 günde %80 fırlayan DOGE yükselmeye devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin yatırımcıları güzel günler geçiriyor. Dogecoin ağının yerel kripto para birimi olan DOGE’nin fiyatı, geçtiğimiz hafta boyunca yükseldi ve son 24 saatte şaşırtıcı bir şekilde %76 artarak tüm zamanların yeni zirvesi olan 0.136 dolara ulaştı.

Dogecoin fiyatı yılın başından beri %2875 arttı

DOGE’nin fiyatı son haftalarda mutlak bir düşüş yaşadı. Kripto para birimi, haftaya 0,05 dolardan başladı ve nihayet bugün erken saatlerde 0,1 dolarlık engeli ortadan kaldırdı. Şu an itibarıyla, DOGE yılın başındaki değerlemesinden yaklaşık %2.875 artmış durumda. Aylar geçtikçe rekor seviyelere ulaştı ve bugün en yeni zirvesine 0,14 doların hemen altında merhaba dedi.

Bununla birlikte, DOGE’nin büyüdüğü tek ölçü fiyat değil. Kripto para, piyasa kapitalizasyonunun 17,43 milyar dolara yükseldiğini gördü ve Chainlink’i (LINK) geçerek dünyanın en değerli 10. kripto para birimi haline gelmesini sağladı.

DOGE’nin parabolik yükselişi, 64.000 doları aşan Bitcoin de dahil olmak üzere birkaç kripto para birimi arasında devam eden boğa koşusunun ortasında geliyor. İkinci en büyük kripto olan Ethereum (ETH) da 2.400 dolar civarında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Artış, büyük olasılıkla Coinbase’in doğrudan listelemesi ile ilgili beklentiden kaynaklandı.

San Francisco merkezli borsa, Nasdaq’da listelenen ilk kripto para odaklı şirket oldu. Gözlemciler, geleneksel yatırımcıların kripto varlıklardan yararlanmak için kullandıkları köprü olacağından, listelemenin toplam kripto piyasasının değerini yükseltebileceğini öne sürdüler.

Bu, genel olarak kripto para birimlerinin şu anda neden kazanç sağladığını açıklamak için yeterli olsa da, Coinbase’in kripto parayı işlem platformuna eklemediği göz önüne alındığında, DOGE’un özellikle olağanüstü performansını tam olarak açıklamıyor.

DOGE ünlülerin desteğini aldı

Geçtiğimiz aylarda DOGE, Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk gibi ünlülerden ilgi ve kabul gördü. Tesla’nın bilançosuna 1,5 milyar dolarlık BTC ekleyen Musk, Twitter’da Dogecoin’i defalarca kez övdü.

Musk, Dogecoin ile ilgili tweetlerinin “şaka amaçlı” olduğunu açıklasa da, piyasa bunu umursamıyor. Bu ayın başlarında, SpaceX’in “kelimenin tam anlamıyla” Dogecoin’i aya götüreceğini öne sürdü ve koinin fiyatı bu tweet’in ardından %30’un üzerinde yükseldi Bugün erken saatlerde bir tweet’te Musk, Dogecoin’in sembolu olan gülen bir Shiba Inu’nun GIF’ini yayınladı.

Musk’ın yanı sıra Dogecoin, rapçi Snoop Dogg ve Mark Cuban’ın da desteğini aldı.

Kripto para birimi, 0,08 doların üzerinde güçlü bir şekilde tutabildiği sürece yükseliş trendine devam edebilir.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin