Dogecoin bu seviyelere doğru gidiyor! Teknik analiz
Dogecoin bu seviyelere doğru gidiyor! Teknik analiz

Dogecoin bu seviyelere doğru gidiyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin önemli bir direnci kırmasının ardından bugün düşüşe geçti. DOGE fiyatının yakında geri çekilip çekilemeyeceği ise yatırımcılar tarafından merak konusu oldu. Dogecoin fiyat analizi, halihazırda belirlenmiş güçlü bir yüksek seviye ve piyasada bazı yavaşlama işaretleri görüldüğü için bugün düşüş eğiliminde yer alıyor. Bu nedenle, DOGE fiyatının yakında tersine dönmesi ve hafta sonu boyunca daha yüksek bir dip ayarlaması beklenebilir.

Kripto piyasası son 24 saat içerisinde önemli bir ivme kazandı. Liderler, Bitcoin ve Ethereum, sırasıyla yüzde 9,11 ve 6,22 kazandı. Bu arada, Dogecoin (DOGE) yüzde 6’nın üzerinde kazançla en büyükleri takip ediyor.

DOGE 0,1381 ile 0,1501 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saatte güçlü bir oynaklık olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi yüzde 59,27 artarak toplam 680.6 milyar dolara ulaşırken, toplam piyasa değeri 19.725 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para piyasa değerine göre 11. Sırada bulunuyor.

Dogecoin 4 saatlik grafik: DOGE yavaşlamaya mı başladı?

Meme coinin 4 saatlik grafikte, 0,15 dolarda bir miktar direnç işareti bir miktar direnç sunduğundan Dogecoin fiyatı için satış baskısının geri döndüğüne dair işaretler görebiliriz.

Dogecoin price analysis: DOGE breaks $0.145, looks to retrace today?

Dogecoin fiyat hareketi, geçtiğimiz haftaları 0,135 ile 0,145 dolar fiyat alanında yatay hareket ederek geçirdi. DOG Şubat ayının ilk günlerinde hem biraz daha yüksek hem de daha düşük bir dip ayarlamasının ardından dün erken saatlerde yeniden yükselmeye başladı.

Günün sonunda, DOGE 0,145 dolar direncini ve bir önceki yüksek seviyeyi aştı. Bir gecede daha fazla yükseliş izledi ve piyasa 0,15 dolar işaretine ulaştı, bu da net bir yüksek seviyenin zaten ayarlandığı anlamına geliyor.

Bu nedenle, Dogecoin fiyat hareketinin yakında başlayacağını görebiliriz. Muhtemelen, ayılar önümüzdeki haftanın başlarında başka bir yükseliş yapmak için daha yüksek bir dip ayarlamaya çalışacak.

Dogecoin fiyat analizi: Sonuç

Dogecoin fiyat analizi, son 24 saatte güçlü bir yükseliş gördüğü için bugün düşüş eğiliminde. Bu nedenle, boğalar muhtemelen tükendi ve piyasa şimdi geri çekilmeye ve daha yüksek bir dip ayarlamaya hazırlanıyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin