Bu Bitcoin yatırımcısı, Dogecoin yatırımcılarının paralarını kaybedeceğini söylüyor
Bu Bitcoin yatırımcısı, Dogecoin yatırımcılarının paralarını kaybedeceğini söylüyor

Dogecoin bu alanda Bitcoin’i bile geride bıraktı! Çılgın yükseliş…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD’de Dogecoin’e olan ilgi, geçtiğimiz haftalarda ünlülerin tweet fırtınasının ardından Bitcoin’e olan ilgiyi aştı.

Kripto para piyasasında oldukça ilginç birkaç hafta geçti. Biraz şaşırtıcı bir şekilde DOGE ABD’de Bitcoin’den daha fazla perakende ilgisi gördü. Bu heyecanın Elon Musk’un düzenli olarak tweet atmasından ve Wall Street Bets’i çevreleyen çılgınlığa kadar değişen bir dizi olay tarafından teşvik edildiği düşünülüyor.

Dogecoin 12. sıraya tırmandı

İster inanın ister inanmayın Dogecoin şu anda toplam piyasa değeri açısından dünyanın en büyük 12. kripto para birimi. 8,2 milyar dolarlık toplam piyasa değerine sahip olan para; Aave, Uniswap’ın UNI’si ve hatta USDC stablecoin’i bile aştı.

Bununla birlikte, Google’da “dogecoin” aramalarının “bitcoin”i bile geçerek en üst sıralarda yer alması nedeniyle, ABD’de kripto para biriminin artık Bitcoin’den daha popüler olduğunu belirtmekte fayda var.

Yukarıdaki grafik, Amerika Birleşik Devletleri’nde zaman içindeki ilgiyi gösteriyor.

Kuşkusuz bunun büyük bir kısmı, Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk’ın geçtiğimiz haftalarda neredeyse her gün DOGE hakkında tweet atmasından kaynaklanıyor. Musk’ın Twitter’da yaklaşık 46 milyon takipçisi var.

Bugün Snoop Dogg da DOGE kervanına katıldı. Ünlü rapçi aşağıdaki tweet’i paylaştı.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin