DOGE fiyat tahmini: Dogecoin boğaları kontrolü ele geçirmeye hazır!
DOGE fiyat tahmini: Dogecoin boğaları kontrolü ele geçirmeye hazır!

DOGE fiyat tahmini: Dogecoin boğaları kontrolü ele geçirmeye hazır!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) yatırımcıları, Şubat ayındaki %25’lik bir düzeltmenin ardından toparlanmaya hazırlanıyor. Son fiyat düşüşüne rağmen, ağ etkinliği artıyor.

Ağ etkinliği artışı boğaları harekete geçirecek mi?

Son 30 gün içinde, piyasa değerine göre dünyanın en büyük meme coini yaklaşık %25 düştü. Yine de, zincir üstü verilerin kritik bir analizi, artan ağ etkinliğinin bir geri dönüşe işaret ettiğini gösteriyor.

Kripto para analitik firması Santiment tarafından elde edilen veriler, Dogecoin ağındaki günlük aktif adreslerde son zamanlarda bir artış olduğunu gösterdi.

1 Mart’tan bu yana günlük aktif DOGE adreslerinin sayısı %40 artarken fiyatlar düştü. Dogecoin fiyatı ile Günlük Aktif Adresler arasındaki pozitif fark, yeni kripto piyasası katılımcılarının düşüşü satın almaya çalışıyor olabileceğini gösteriyor.

Dogecoin DOGE Daily Active Addresses

Günlük aktif adresler, bir ağda günlük olarak etkileşimde bulunan benzersiz adreslerin sayısını ölçer. Tarihsel olarak, DOGE rallilerinden önce günlük aktif adreslerde artış gözlemlenmiştir.

Benzer şekilde, son günlerde DOGE ağındaki işlem hacmine daha yakından bakmak da iyimser bir tablo çiziyor. Günlük DOGE işlem sayısı, son yedi gün içinde ikiye katlanarak 2023’teki en yüksek günlük işlem hacimlerine ulaştı.

Dogecoin DOGE Price Transaction Count

Fiyatla tarihsel olarak pozitif korelasyona bakılırsa, DOGE sahiplerinin son trendi takip edecek bir fiyat artışı beklemesi mümkün görünüyor.

Dogecoin (DOGE) fiyat tahmini

Şu anda, DOGE sahiplerinin yalnızca %24,5’inin kârlı pozisyonlarda olduğu görülüyor. Bu, çoğu kripto yatırımcısının mevcut fiyatlar civarında büyük kayıplarla satış yapmaktan kaçınabileceğini gösteriyor.

Zincir üstü veriler, Dogecoin için bir sonraki fiyat rallisinin muhtemelen 35 milyar DOGE’ye sahip 81.000 adresin kâr elde etmeye karar verebileceği 0,075 dolar alanı civarında test edileceğini gösteriyor.

Dogecoin Price DOGE Global In/Out of Money

Dogecoin bu engeli aşarsa, yaklaşık 400.000 adresin 34 milyar tokene sahip olduğu 0,084 doları aşabilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin