Santiment paylaştı:
Santiment paylaştı: "Dogecoin balinalarının etkinliği artıyor!"

Santiment paylaştı: “Dogecoin balinalarının etkinliği artıyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyatı yükselişe geçti. Geçtiğimiz gün fiyatında %9 oranında artış yaşandı. Veri sağlayıcısı Santiment ise meme coin ile ilgili olumlu göstergeler paylaştı. Yazma sırasında, DOGE 0,06517 dolardan işlem görüyor. Santiment tarafından yayınlanan en son verilerden sonra Dogecoin (DOGE) sahipleri popüler meme tokeninin fiyatının gelecekteki beklentileri konusunda heyecan duydu. Blockchain analitik firması tarafından dün akşam yapılan bir tweet’e göre, DOGE balina işlemleri ve fonlama oranlarında yükseliş kaydedildi. Bu iki metrik, DOGE’nin fiyatının yönündeki bir değişikliğin büyük tahminciler olarak değerlendiriliyor.

DOGE balinaları devrede!

Buna ek olarak, veriler DOGE balina işlemlerinin arttığını ve token fiyatı yerel zirveye ulaştığı için meme tokenin fonlama oranlarının “ultra uzadığını” ortaya koyuyor. Santiment’e göre balina faaliyetindeki artışın esas olarak kâr amaçlı faaliyet olarak değerlendiriliyor.

Kripto piyasası değerine göre DOGE  8,646,642,025 dolar değere sahip. Bunlara ek olarak DOGE’nin fiyatı, son 24 saatte %7,13 gibi yükselişin ardından 0,06505 dolarda duruyor. Bu, meme tokenin haftalık olumlu performansına da katkıda bulundu.

Kısa 9 EMA çizgisi daha uzun 20 EMA çizgisinin üzerinde konumlandığından, yükseliş eğiliminin tersine döndüğünü gösteren göstergeler 9 ile 20 Üstel Hareketli Ortalama (EMA) çizgilerinde yer alıyor.

DOGE’nin fiyatı da günlük grafikte Bollinger Bantları göstergesinin ikinci yukarı sapmasının üzerine çıktı. Anca daha sonra meme tokenin fiyatını düşürmeye çalışan satış hacmiyle karşı karşıya kaldı. Bununla birlikte, DOGE’nin fiyatı hâlâ 9 ve 20 EMA hattının üzerinde işlem görüyor. DOGE’nin fiyatı, Bollinger Bantlarındaki ikinci sapmanın altında kapanırsa, DOGE’ye yönelik duyarlılık, bir adım yukarı çıkmadan önce kısa bir süre için düşüşe geçebilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin