Dogecoin balinaları kritik seviyede hareketlenmeye başladı!
Dogecoin balinaları kritik seviyede hareketlenmeye başladı!

Dogecoin balinaları kritik seviyede hareketlenmeye başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) fiyatı kritik seviye olan 0,06 dolarlık desteği korumasının ardından kazanç bölgesine yönelmeye başladı. Küresel kripto para piyasa değeri, son gündeki %3,34 artışın ardından 945 milyar doların üzerine çıktı. Kripto piyasasındaki altcoinler piyasa kazançları açısından önemli kazançlar elde etti. Özellikle XRP ve Dogecoin, uzun süredir devam eden fiyat düşüş trendlerinden sonra kazanç elde etmeyi başardı. DOGE’nin günlük grafikteki %4,5’lik kazancı, bazı altcoinlerle kıyaslandığında çok fazla değildi. Ancak uzun vadeli teknik göstergeler DOGE yatırımcıları arasında daha yüksek sosyal beklentiye yol açtı.

DOGE uzun vadeli fiyat engellerini aşıyor

DOGE fiyatı, 13 Eylül’den bu yana günlük grafikte daha düşük dipler yaptı. Bundan önce, meme tokeni, daha büyük pazarın kısa vadeli yükselişiyle ara sıra kazançlar elde edebildi. 23 Eylül’ün erken işlem saatlerinde DOGE, uzun bir düşüş trendinin ardından ilk yüksek dip seviyesini kaydetti. Daha sonra 0,057 dolar destek seviyesinden geri dönüşü işaret etti. Dogecoin fiyatı Ağustos ayının ikinci yarısında %30’un üzerinde düştü ve 0,065 dolar direncinde reddedildikten sonra 3 Eylül ile 20 Eylül arasında ek %12 düşüş kaydetti. Geçen hafta, DOGE çift dip oluşturdu. Daha sonra 0,06 dolarlık direncin üzerine çıkmayı başardı.

 

Ek olarak, gelişen teknikler arasında, ağa yaklaşık altı yeni balina katıldı ve aynı dönemde yaklaşık 620 milyon DOGE topladı.

DOGE balinaları meme coine yöneliyor gibi gözükse de aşılması gereken bazı engeller bulunuyor. Artan satın alma baskısına rağmen Dogecoin’in 86.000’den fazla adresin 42 milyar DOGE’ye sahip olduğu 0,069 dolarda sert bir dirençle karşı karşıya olduğunu vurguladı.

Ek olarak, daha kısa vadeli grafiklere göre DOGE’nin RSI fiyatı 0,061 dolar civarında sabit kaldığı için zayıflayan satın alma baskısı sunmaya başlamıştı. Önümüzdeki günlerde, 0,069 dolar seviyesinin üzerinde belirleyici bir günlük kapanış bir kırılmayı tetikleyebilir. Bununla birlikte, ayılar kontrolü ele geçirirse DOGE, 0,057 dolar seviyesini tekrar ziyaret edebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin