Meme coin kralı, üçüncü çeyrek sonundan önce büyük ralli yapabilecek mi?

Dogecoin analizi: Meme coin anahtar bölgede mücadele ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin analizi, daha yüksek seviyelere yakın satıcıların varlığına işaret ediyor. Şu anda, DOGE/USD paritesi %0,49’luk mütevazı kazançlarla 0.068 dolardan işlem görüyor. DOGE fiyatı haftanın son iş gününe daha yüksek bir açılış yaptı.

Yüksek açılışın ardından gün içinde 0.0724$’ı test etti. Ancak hızlı bir şekilde düşük seviyelere çekildi. Doji mum çubuğunun oluşumu, trader’lar arasında kararsızlığa işaret ediyor.

Dogecoin analizi bugün kritik 0,0700 dolar seviyesinin üzerinde bir itme görüldü. Ancak söz konusu seviyeye yakın bir ret ile karşı karşıya kaldığımız için yatay seyrediyor. RSI (14), 50’nin üzerinde olduğu için orta çizginin üzerinde işlem görüyor. Bu, boğaları umutlu kılıyor.

Meme coin için önemli noktalar

  • DOGE fiyatı, yatay hareketi gösteren daha yüksek seviyelere yakın kazanımları konsolide ediyor.
  • 0.0725$ seviyesinin üzerinde bir günlük mum çubuğu, daha yüksek seviyeyi 0.0800$’a doğru itecektir.
  • Ortalamanın üzerindeki hacimler, varlık üzerindeki yükseliş görünümünü destekliyor.

Dogecoin analizi: DOGE fiyatı direnç bölgesi yakınında dalgalanıyor

Günlük grafikte, DOGE fiyatı 10 Haziran’dan beri düşüş trendi kanalında işlem görüyor ve daha düşük dipler ve daha düşük zirveler yapıyor. 

Fiyat, kanal direncini iki kez karşılar ve çift tepe yapısı oluşturarak varlıkta düşüş olduğunu gösteriyor. 0.076 dolar civarındaki desteğe dönüşen direnç bölgesi, ticaret için çok önemli bir seviye olarak hareket etti.

Dogecoin analizi, 0,0769 dolardan itibaren bir fiyat düzeltmesine tanık oldu. Bu da yaklaşık %30’luk bir değer kaybına neden oldu. Ancak, 26 Temmuz’da ‘Çekiç’ formasyonunun oluşması, bir kez daha alım ivmesini tetikledi.

Öte yandan, fiyat 0,0660 ABD dolarının altına düşerse, olumsuz yönde 0,0651 ABD dolarına kadar iyi bir düşüş bekleyebiliriz.

Teknik göstergeler

  • RSI: Günlük bağıl güç endeksi (RSI) Çarşamba günü ortalama çizgiyi geçti. Göstergedeki herhangi bir artış, yükseliş görünümünü güçlendirecektir. 55’te yazıyor.
  • MACD: Hareketli ortalama yakınsama sapmasının (MACD) yükseliş eğilimi ile orta çizginin üzerine çıkması bekleniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin