Güncel Dogecoin analizi (DOGE)

Dogecoin analizi: DOGE fiyatı 0,165 dolarda dibe vurdu, fiyatı ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin analizi, dün gece daha düşük bir seviyesinin görülmesinin ardından düzeltmenin devam etmesini beklediğimizden bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen, DOGE/USD 0.165 dolarda dibe vurdu ve bugünün ilerleyen saatlerinde yükselişe geçecek.

Genel olarak piyasa, son 24 saat içinde daha da düştü. Pazar lideri Bitcoin yüzde 1,7 oranında değer kaybederken, Ethereum yüzde 2,61 oranında düştü. Bu arada, Dogecoin (DOGE), daha önce daha yüksek bir reaksiyon göstermesinin ardından yüzde 0,41’lik küçük bir kayıpla piyasa düşüşünü takip ediyor.

DOGE/USD 0.1654 – 0.1766 dolar aralığında işlem görüyor ve bu aralık son 24 saat içinde hafif bir oynaklık olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi yüzde 24,84 artarak toplam 898,4 milyon dolar olurken, toplam piyasa değeri 22,83 milyar civarında işlem gördü ve kripto para genel listede 12. sırada yer aldı.

4 saatlik grafikte, Dogecoin fiyatı 0.165 dolarda yeni destek bulduğu için bu sabah yükselme reaksiyonu görebiliriz.

Dogecoin analizi
DOGE/USD

Dogecoin analizine göre DOGE fiyatı, bu hafta düşüş eğilimine girdi. Geçen hafta birkaç gün süren istikrarlı rallinin ardından DOGE/USD, 21 Aralık’ta 0.195 dolarda direnç buldu.

Boğalar piyasayı daha yükseğe çıkaramadığı için direnç birkaç kez yeniden test edildi. Sonunda, 27 Aralık’ta daha düşük bir zirve belirlendi ve günün ilerleyen saatlerinde bir düşüşe yol açtı.

0.18 $ işareti başlangıçta bir miktar destek sundu ancak kısa bir süre sonra kırıldı ve daha fazla olumsuzluğa yol açtı. Dogecoin fiyatı dün 0.165 dolarda bir tepki görülene kadar düşmeye devam etti. Potansiyel olarak, DOGE/USD nihayet dibi gördü ve önümüzdeki 24 saat içinde daha fazla yükseliş görmeyi umuyoruz.

Dogecoin analizi: DOGE fiyatını ne bekliyor?

Dogecoin analizi bugün yükseliş gösteriyor, çünkü başka bir düşüşün DOGE’u desteğin bulunduğu 0.165 dolara götürmesinin ardından toparlanma olmalı. Ancak, DOGE/USD, önceki günlerde görülen kayıpların bir kısmını telafi etmeye hazır değil.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin