Dogecoin 0,16 doları tekrar test etmek için hareket ediyor! DOGE için sırada ne var?
Dogecoin 0,16 doları tekrar test etmek için hareket ediyor! DOGE için sırada ne var?

Dogecoin 0,16 doları tekrar test etmek için hareket ediyor! DOGE için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyat analizi bugün yükseliş eğilimi içerisinde yer alıyor. Muhtemelen, Dogecoin bugün zirveye doğru hareket etmeye hazırlanıyor.DOGE/USD bugün daha yüksek seviyeyi reddederek bir sonraki zirveye doğru hareket edecek.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde düşüş momentumunda dönüyor. En büyük kripto para olan Bitcoin fiyatı %2,41 oranında artış kaydederken Ethereum fiyatı %4,34 oranında artış kaydetti. Bu sırada Dogecoin ise küçük bir fiyat hareketiyle %0,05 arttı. Son 24 saatte Dogecoin fiyat hareketi: Dogecoin 0.175 dolarda zirve yapıyor, önceki düşük seviyeyi yeniden test ediyor gibi görünüyor

DOGE 0,1618 ile 0,1736 dolar aralığında işlem görüyor ve son 24 saat içinde önemli bir oynaklık olduğunu ortaya koyuyor. İşlem hacmi %16,99 artarak 686.8 milyar dolara ulaştı. Bu arada, toplam piyasa değeri 21.5 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para piyasa değerine göre 12. sırada yer alıyor.

Dogecoin 4 saatlik grafik

Dogecoin Price Analysis: DOGE moving to retest $0.16 again, will the support hold?

Yukarıda yer alan 4 saatlik grafiğe göre Dogecoin fiyat hareketinin önceki 0,16 dolarlık desteğe doğru hızla ilerlediğini ve muhtemelen bugün daha sonra bir tersine dönüşle sonuçlanacağı anlaşılıyor. DOGE fiyatı, 14 Aralık tarihinde 0,22 dolara hızla yükselmesinin adından geçen hafta istikrarlı bir şekilde düşüş yaşadı. Daha sonra destek seviyesi olan 0,16 dolara kadar geriledi.

Hafta sonu boğalar hakimiyeti devraldı ve piyasa fiyatını yavaşça yukarı çekti. Bununla birlikte, 0,175 dolarda daha fazla yükseliş engellendi. DOGE fiyatı konsolidasyona yöneldi.

Bir gecede, satış baskısı geri döndü ve DOGE fiyatının hızlı bir şekilde düşmesine neden oldu. Şu anda 0,16 dolarlık desteğin tekrar test edildiğini görüyoruz ve muhtemelen bugünün ilerleyen saatlerinde yukarı yönlü bir dönüş olacak gibi duruyor. Altcoin daha düşük seviyede  kırılması durumunda, önümüzdeki 24 saat içinde çok daha fazla düşüş beklenebilir.

Dogecoin fiyat analizi: Sonuç

Dogecoin fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor, çünkü 0,16 dolar işaretinin daha fazla aşağı yönlülüğü önlemesini ve bugün piyasayı tersine çevirmesini beklenebilir. Muhtemelen fiyat daha fazla yükselecek olan tokenin 0,18 dolar direncine ulaşması beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon   indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin