featured

DOGE, önümüzdeki ayların yıldızı olmaya hazırlanıyor! Doğru giriş noktası neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, önümüzdeki aylarda en iyi performans gösteren altcoin’lerden biri olabilir.

Boğalar, risk almaya istekli yatırımcılar için bir giriş noktası olabilecek konsolidasyon bölgesinin üzerinde bir artış yaşanmasına neden oldu.

Öte yandan meme coin, 0,00560 dolar seviyesine gerilerse düşüş derinleşebilir.

Haziran ayının işlem seansının üçüncü haftasına bakıldığında, Dogecoin’in fiyatı için işler nispeten iyimser görünüyor. 10 Haziran’da meme coin, ihlal edilen Elliott dalga trend kanalını 0,05 dolar seviyesine yeniden test etti. Hareketi, bu bölgede önemli ölçüde yatay fiyat hareketi izledi.

Sıradaki hareket ne olacak?

Boğalar daha sonra 21 Haziran Salı günü konsolidasyon bölgesinin üzerinde bir ani artış yaptı. Bu bölge, risk almaya istekli yatırımcılar için bir giriş bölgesi olabilir.

Daha büyük bir perspektiften bakıldığında, DOGE fiyatı 1 dolar ulaşacak gibi görünüyor. Bu, azalan hacim, Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesinde ortaya çıkan açık bir farklılık ve trend kanalının ihlal edilmiş olmasıyla daha da doğrulanmaktadır.

DOGE grafik

Beşinci dalgadaki fiyat hareketinin genellikle birinci dalga fiyat hareketinin momentum, zaman veya her ikisinde bir tekrarı olduğunu söyleyen Elliot Wave analistleri vardır. DOGE fiyatı için durum böyle olursa, popüler meme coin bu yıl Ekim ayına kadar 1 dolara ulaşabilir.

Her ne kadar durum DOGE için iyimser görünse de, yükseliş tezinin geçersiz kılınması için de bazı ihtimaller var. Eğer düşüş geçersiz kılınırsa fiyat 0,02 dolara kadar düşüş yaşayabilir.

Eğer 0,00560 dolar seviyesi aşılamazsa düşüş başlayacaktır.

CoinQuora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin