featured

Ayılar, boğaların baskın olmalarına engel oluyor! DOGE yatırımcıları nasıl hareket etmeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında haziran 2021’de yaşanan kan banyosundan sonra bile, DOGE fiyatı 0,155 dolar seviyesindeki destek bölgesini hiçbir zaman kaybetmemişti. Ancak, bu yeni yılda ayılar nihayet piyasayı ele geçirdi.

Bunun sonucunda da altcoin’in fiyatı dip yaptı ve belirtilen destek noktasının altına düştü. Fiyat şu anda 0.155 dolar civarında tutunmaya çalışıyor. Bu da kripto para biriminde daha fazla düşüşe neden olabilir.

DOGE için önemli teknik noktalar:

Altcoin’in fiyatı, 20 günlük EMA seviyesinden güçlü bir dirençle karşı karşıya. Kripto para birimindeki gün içi işlem hacmi, %132.9 oranında bir artış ile 1.59 milyar dolara yükseldi.

Dogecoin daha önce, fiyatının çift dipli bir modelden yükselişe geçmesini sağlamıştı. Bununla birlikte, fiyat direnç trend çizgisinin üzerine çıkamamıştı. Bir geri çekilme ile destek bölgesinin altına yani, 0.16 dolar ile 0.155 dolar arasında bir seviyeye düşüşüyle sonuçlanmıştı.

Şu anda fiyat, düşüş eğiliminin yeniden test edilmesini yansıtan destek bölgesinden daha yüksek bir fiyat reddi gösteriyor.

DOGE grafik

Teknik grafik, önemli EMA’ların (20, 50, 100 ve 200) sürekli olarak aşağı doğru eğimli olduğunu ve gösteriyor. Bu da düşüş eğiliminin mevcut olduğunun bir kanıtı. Ayrıca 20 ve 50 EMA çizgileri, bu düşüş trendinde yukarı yönlü geri çekilmelerin yaşanmasının büyük ölçüde önüne geçiyor.

Ayrıca, Göreceli Güç Endeksi(37) de düşüş eğilimine işaret ediyor.

Yeniden test, yükselişin önüne geçen ayı momentumunu geri getiriyor

DOGE fiyatındaki direnç noktası, trend çizgisine ulaşır ulaşmaz bir düşüş mumunun anında oluştuğunu gösteriyor. Bu nedenle fiyat hareketi, düşüş eğiliminin başarılı bir şekilde yeniden test edildiğini gösteriyor.

ADX (48), ani yükseliş patlaması nedeniyle keskin bir düşüşün ardından toparlanıyor. Bununla birlikte, yeniden testten sonraki geri dönüş düşüş eğilimini harekete geçiriyor. Bu yüzden kısa süre içinde momentumda bir artış görülebilir.

DOGE grafiği önemli direnç noktalarının 0.156 dolar ve 0.168 dolarda olduğunu gösteriyor. Altcoin için önemli destek noktaları ise 0.138 dolar ve 0.127 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin