DOGE SHIB son durum: Meme coin’ler zincirlerini kırabildi mi?

DOGE SHIB son durum: Meme coin’ler zincirlerini kırabildi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli iki köpek temalı varlıkları olan DOGE SHIB, piyasa duyarlılığına ayak uydurmaya çalışıyor. Yükselişleri her ne kadar beklentilerin altında kalsa da yeniden piyasaya meydan okumak için meme coin’ler gün sayıyor.

Bitcoin fiyatında yaşanan çift haneli kazanç DOGE SHIB ile birlikte meme coin dünyasına henüz giriş yapamadı. Kazançların her biri tek haneli ve cılız kaldı. Ancak son günlerdeki fiyatların üstüne çıkmayı başarabilen kripto para birimleri, daha fazlası için istekli olabilir.

Meme coin topluluğu ise hem Shiba Inu hem de Dogecoin sınıfında beklentisini yüksek tutuyor. Boğa piyasasına medya okuyabilecek her iki varlığın yeniden meydan alması ise biraz üçüncü şahısların insafına bırakılmış durumda.

DOGE SHIB fiyatlarındaki son hareketler

Meme coin varlıkları olan DOGE SHIB, son 24 saatte %3,02’lik bir artış gördü. Toplamda her iki varlık piyasa değerini 16,38 milyar dolara çıkardı. İşlem hacmi ise %73,13 artarak yatırımcıların piyasaya ilgi gösterdiğini kanıtladı. 

Geçen hafta kriptoyla ilgili iki büyük bankanın çöküşüne rağmen,  Bitcoin ve diğer para birimleri yeşil renkte kalabildi.

Shiba Inu fiyatı

Shib ordusu, yılın başından bu yana çok sayıda meme coin yaktı. Bu da geçtiğimiz aylarda fiyatın artmasına neden oldu. Merakla beklenen Shibarium, 11 Mart 2023 Cumartesi günü canlı canlı gerçekleştirildi.

Tüm bu gelişmelere rağmen piyasadaki düşüş kervanından kaçamadı. Şimdi ise SHIB fiyatı son 24 saatte 2,60% arttı. Her SHIB şu anda 0.00001054 dolardan işlem görüyor. 

Dogecoin (DOGE) fiyatı %3,95 arttı

En büyük meme coin olan DOGE son 24 saatte %3,95 büyüdü. Her DOGE/USD paritesi 0.06926 seviyesinden işlem görüyor. Piyasa değeri 9,18 milyar USD ve işlem hacmi %74,54 arttı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin