featured

DOGE fiyatı kritik destek noktasına yaklaşıyor! Boğalar savunmada başarılı olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, oldukça kritik bir destek noktası olan 0,080 dolardan sıçramayı başardı. Meme coin bu destek noktasının üzerinde işlem görse de, boğalar toparlanmayı sürdüremedi. DOGE, son 24 saatte %0,8 oranında bir artış gerçekeştirdi. Böylece yanal hareket doğrulanmış oldu.

Şu anda, DOGE birkaç haftadır sert bir direnç noktasının altında işlem görüyor. Fiyat, bu seviyeyi aşamadığı sürece mücadeleye devam edecek.

DOGE fiyatı destek noktasının hemen üzerinde dururken, piyasa yapısı düşüş eğilimi gösteriyor. Satın alma gücü son birkaç hafta içinde iyileşmediği için meme coin’e olan talep de düşüktü.

Satın alma baskısı düşük olduğu için birikim de düştü. Bitcoin günlük grafiğinde hafifçe toparlanırken, diğer altcoin’ler de yaklaşan ticaret seanslarında yukarı doğru hareket edebilir. BTC 24,000 doları aşarsa, büyük altcoin’ler de sırasıyla toparlanacak. Şu anda DOGE, 2021’de dokunulan tüm zamanların en yüksek seviyesinden %89 daha düşük.

Dogecoin 1 günlük fiyat grafiği analizi:

En gözde meme coin, bu yazının yazıldığı sırada 0,082 dolar civarında işlem görüyor. Fiyat için çok kritik bir destek olan 0,080 doların üzerinde olduğu bu bir miktar olumludur. Bununla birlikte, bu seviyenin aşağı doğru kırılması durumunda 0,0780 dolara bir düşüş gerçekleşebilir. Bu seviyenin de kaybedilmesi durumunda sıradaki hedef 0,076 dolarda olacaktır.

DOGE grafik

Sonraki işlem seanslarında DOGE fiyatının 0,080 dolar seviyesinin üzerinde tutunabilmesi gerekiyor. Gözde meme coin için genel direnç 0,084 dolarda. Bu seviyenin üzerine bir hareket gerçekleşmesi durumunda fiyat 0,089 dolara kadar yükselebilir.

Bu seviyenin kırılması, boğaların gücünü artıracaktır. Son seansta işlem gören Dogecoin miktarının yüksek olması, satıcıların piyasaya hâkim olduğunu gösteriyor.

Dogecoin teknik analiz

DOGE fiyatı, acil direnç noktasının altında kaldığı için bu ayın büyük bölümünde düşük alım gücü kaydetti. Göreceli Güç Endeksi nötr çizginin altındaydı. Bu da alıcıların hâlâ pazardaki satıcılardan daha az olduğu anlamına geliyor.

Ancak gösterge, günlük grafikte toparlanmaya çalışan satın alma gücünün bir göstergesi olarak bir yükseliş kaydetti. Benzer şekilde Dogecoin fiyatı, satıcılar piyasadaki fiyat ivmesini artırırken düşüş gücünü temsil etmek için 20 SMA’nın altına düştü.

Meme coin, yaklaşan yükseliş fiyat hareketini temsil eden 50 SMA seviyesinin 20 SMA’yı geçen bir altın kesişim oluşturduğundan, fiyat bir adım daha yükselmeye çalışabilir.

Düşük alım gücüyle uyumlu olarak, DOGE günlük grafikte satış sinyalleri gösterdi. MACD, fiyat momentumunu ve trend dönüşlerini gösterir. Bu gösterge şu anda token için satış sinyalleri ile bağlantılı kırmızı histogramlar oluşturdu. Ancak, bu satış sinyallerinin gücü şu anda azalıyor gibi görünüyor.

Chaikin Para Akışı, belirli bir zamanda sermaye giriş ve çıkışlarının hacmini ölçer. Gösterge bir artış kaydetti ve yarı çizginin üzerine çıktı. Bu da sermaye girişlerinin bu yazının yazıldığı sırada bir miktar arttığı anlamına geliyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin