featured

Ayılar geri döndü! DOGE, önümüzdeki günlerde kritik desteği yeniden test edebilir…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Satış baskısı hâlâ yüksekken fiyat bu sabah 0,061 doların altına düştü.

Dogecoin fiyat analizinde, gözde meme coin’in fiyatının 0,061 dolarda bulunan destek noktasının altına düşmesinin ardından olumsuz harekete devam ettiği görülüyor. Bu nedenle DOGE, muhtemelen daha da düşmeye devam edecek. Bir sonraki hedef 0,059 dolardaki destek noktası olacaktır.

Kripto para piyasası son 24 saatte kırmızıda işlem gördü. Lider Bitcoin %1,69 oranında düşüş yaşarken, en büyük altcoin olan Ethereum ise %1,74 oranında değer kaybetti.

Son 24 saatlik grafikte meme coin 0,061 dolardaki destek noktasının üzerine geri dönemedi. Bu süre zarfında DOGE 0,0603 dolar ile 0,06247 dolar aralığında işlem gördü. Bu da hafif bir oynaklık olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi %33,02 artarak toplam 223 milyon dolar olurken, toplam piyasa değeri ise 8 milyar dolar civarında bulunuyor. Kripto para birimleri arasındaki sıralamada da 10. sırada yer alıyor.

DOGE 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafikte, meme coin’in aşağı yönlü hareketine devam ettiğini görebiliriz. Dolayısıyla bu gece düşüşün devam edeceği söylenebilir.

Fiyat hareketi, 0,068 dolardan güçlü bir geri dönüşün ardından geçtiğimiz haftalarda 0,059 doların üzerinde güçlü bir destek gördü. Direnç daha sonra 0,063 dolar olarak ayarlandı ve yeniden test edildi. Daha fazla yükselmeden önce kırılması gereken net bir hedef belirledi.

DOGE grafik

Geçen pazartesi DOGE, 0,059 dolarda bulunan destek noktasını yeniden test etti ve sonunda hızla yükselmeye başladı. Büyük bir yükselişin ardından gözde meme coin,  0,067 dolarlık dirence ulaştı ve biraz daha düşük bir salınım belirledi. Haftanın ilerleyen saatlerinde bir çift tepe dönüşü oluştu ve ayıların tekrar devralmasına izin verdi.

Geçen haftanın sonlarında güçlü satışlar geldi. Bu, Dogecoin fiyatının 0,061 dolardaki destek civarında konsolidasyon oluşturmasına yol açtı. Geri dönüş gerçekleşmedi ve meme coin’in fiyatının bu sabah erken saatlerde daha da düşmesine yol açtı. Daha yüksek bir tepki belirtisi olmadığı için satış baskısının gece boyunca devam etmesi bekleniyor.

Sonuç olarak

DOGE fiyat analizinde sonuç olarak 0,061 dolarda bulunan destek noktasının altında net bir kırılma gördüğümüz ve henüz bir iyileşme belirtisi olmadığı için bugün düşüş gösteriyor. Muhtemelen fiyat, gece boyunca daha da düşmeye devam edecek. Böylece haftanın ilerleyen günlerinde 0,059 dolardaki ana destek yeniden test edilebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin