featured

DOGE, bu hafta elde ettiği kazançları silme tehlikesi ile karşı karşıya! İşte kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan DOGE, 0,0684 dolara tırmanmasının ardından hafta sonunun ilk gününe düşüş ile başladı.

Yatırımcılar, dört saatlik grafikte 200 günlük SMA seviyesinde giriş yapmayı düşünebilir.

DOGE fiyatı, bu hafta %22’lik bir artış kaydetmesinin ardından şu anda kritik bir noktada. 0,0560 dolarda bulunan destek noktasından gerçekleşen hareket, meme coin’in fiyatının azalan bir kanalın alt sınırına saygı duyulduğunu gösterdi.

DOGE grafik

Kanalın üzerinde bir kırılma, ABD ve Birleşik Krallık’tan gelen olumsuz ekonomik haberlere meydan okudu. Piyasadaki en büyük meme coin, 0,1000 dolara kadar devam eden bir ralliyi güvence altına almak için kazançları daha yüksek bir seviyede birleştirmelidir.

Yukarı yönlü momentumun gücü tükendi mi?

DOGE fiyatı 0,0654 dolar civarında işlem görürken boğalar, son birkaç gün içinde kaydedilen kazançların silinmemesi için çaba gösteriyor. Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD), alıcıların şu anda üstün olduğunu teyit ediyor. Ancak, azalan ticaret hacmi nedeniyle yukarı doğru daha fazla hareket kısıtlı olacaktır.

Gözde meme coin’in fiyatının, dört saatlik grafikte 0,0600 dolar seviyesinin üzerinde kesin bir kapanış yapması gerekiyor. Aksi takdirde, yatırımcılar yakın bir geri çekilmeye kendilerini hazırlamalıdır. 200 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA), aşağı yönlü ana hedeflerden biri. İkinci hedef ise 0,06 dolarda bulunan 50 günlük SMA seviyesi.

DOGE fiyatının 0,1000 dolar seviyesini geri alma arayışının ikinci aşamasına girmeden önce daha fazla likidite toplaması tercih edilir. IOMAP modeli, 0,0678 dolar ile 0,0698 dolar arasında hacimli satış baskısının varlığını ortaya koyuyor.

Yaklaşık 86,000 adres daha önce aralıkta 42,54 milyar token satın aldı. DOGE fiyatının bu düşmanca bölgede gezinmesi zor olacak. Çünkü yatırımcılar bu seviyelerde satış yapmayı tercih edebilirler.

Öte yandan zincir üstü veriler, hayati destek alanlarının eksikliğini ortaya koyuyor. Bu da bu hafta elde eden kazançların yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu anlamına geliyor. Bu düşünce aynı zamanda yatırımcıların da dikkatli olmasını gerektiriyor. Ayı piyasasının henüz bitmediğini hatırlayarak, kârlarınızı realize etmeyi düşünebilirsiniz.

FxStreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin