featured

DOGE fiyatındaki durgunluk endişe uyandırdı! Yeni bir hareket ne zaman gelecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası bugün miktar toparlanırken, en gözde meme coin olan (Dogecoin) DOGE oldukça sessizdi. CoinMarketCap verilerine göre Dogecoin’in fiyatı, bu yazının yazıldığı sırada 0,08852 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saatte %1,89 oranında düşüş yaşadı. Bu da gözde meme coin’in geçen haftaki yükseliş trendinden bu yana pek de hareketli olmadığı anlamına geliyor.

Dogecoin Nasıl Alınır? | Dogecoin Satın Alma Rehberi | Bitcoin bilgeliği

Fiyat, %8,46 oranında yükseliş yaşamasına rağmen ekosistem faaliyetlerine ilişkin görünüm şu anda pek de etkileyici değil. Proof-of-Work (PoW) mekanizmasını kullanan protokol, bir süredir herhangi bir büyük faaliyet veya büyüme paylaşmadı. Bu da yatırımcılar için bir endişe kaynağıdır.

Eylem eksikliğine rağmen zincir üstü veriler, aktif adreslerinin sayısının bugün geçen haftaki diğer günlerden daha yüksek olduğunu gösteriyor.

DOGE meme coin

Giriş yapan daha fazla adresle birlikte, meme coin’i orta ve uzun vadede satın almak için ince koordineli bir plan olup olmadığı merak edilebilir. Dogecoin’in fiyat hareketiyle ilgili durgunluğu, son 24 saatte %34,20 oranında artış kaydeden işlem hacmindeki büyümeye de ters düşüyor.

Neler olacak?

Bir şeyler gelişiyor olsun ya da olmasın, en gözde meme coin bu hafta da takip edilmeye değer bir konumda bulunuyor.

Şu anda, Dogecoin’in piyasa değeri açısından Shiba Inu (SHIB), Floki Inu (FLOKI) ve Bonk (BONK) dahil olmak üzere diğer rakip meme coin’lere liderlik ettiğini söyleyebiliriz.

Bunun yanı sıra Shiba Inu, büyümesi için Elon Musk’ın tweet’lerine mutlak güvenmenin ötesine geçen bir fayda sağladığı için Dogecoin’den daha heyecan verici bir token olduğunu kanıtladı. Dogecoin hâlâ en eski meme coin’dir. Ancak uzun vadede Shiba Inu, özellikle yakında çıkacak olan Shibarium ile liderliği ele geçirebilir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin