featured

DOGE fiyatı dar bir aralıkta sıkışıp kaldı! İşte, yükseliş için kırılması şart olan seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, 8 Mayıs’ta önemli bir satışa tanık oldu. Bu ayı saldırısının ardından fiyat eğilimi yataya döndü ve dar bir aralıkta işlem görmeye başladı. Kripto piyasasındaki artan belirsizlikle birlikte, konsolidasyon aşaması birkaç gün daha uzadı. Ancak bu aralığın güvenilirliği bozulmadan kaldı. Dolayısıyla mevcut aralık gözde meme coin’in sıradaki hareketini belirleyebilir.

DOGE

0,0771 dolar ile 0,0698 dolar arasındaki dar fiyat aralığı, işlem yapılmayan bölge olarak işaretlenebilir. Sürdürülebilir bir ralli başlatmak için yukarıda belirtilen aralıktan bir kopuş gerekiyor

Dogecoin için 24 saatlik işlem hacmi, 213,5 milyon dolardır. Bu da %54’lük bir kazanç elde edildiği anlamına gelmektedir.

DOGE, son 24 saat içinde %1,08’lik bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,0729 dolar civarında işlem görüyor. Günlük grafik, piyasada net bir baskın güç olmadığını gösteriyor. Bu da, gözde meme coin’in henüz net bir yön belirlemediği anlamına geliyor.

Kripto yatırımcılarının kararsızlıkları devam ederse fiyat bir süre daha yatay hareketine devam edebilir.

DOGE için direnç 0,0771 dolarda iken, destek noktası ise 0,698 dolar seviyesinde bulunuyor. İlgilenen yatırımcılar, büyük bir işlem yapmadan önce bu seviyelerin herhangi birinden net bir kırılma beklemelidir.

0,077 dolardaki direnç noktasının kırılması durumunda fiyat %5 oranında artarak 0,815 dolara yükselebilir. Bu seviyede tutunması durumunda sıradaki hedefi 0,09 dolarda olacaktır.

Öte yandan, 0,0698 dolardaki destek noktasının altına bir kırılma gerçekleşmesi durumunda mevcut aşağı yönlü hareket 0,06 dolara kadar uzayacaktır.

Düşüş durdurulabilecek mi?

DOGE için teknik göstergelerin çoğu, aşağı yönlü hareketin bir süre daha devam edeceğine işaret ediyor. Ancak VI, satış momentumunun bir miktar zayıfladığını gösteriyor.

Sonuç olarak, gözde meme coin’in fiyatı, 0,0771 dolar ile 0,0698 dolar arasındaki aralık bozulmadan kalana kadar yatay harekete devam edecektir. Sıradaki büyük hareketin belirlenebilmesi için bu aralığın dışına çıkması gerekiyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin