zilliqa da tiktok
zilliqa da tiktok videosu çekti

Doge Coin’den sonra Zilliqa da TikTok potansiyelinin farkına vardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para fiyatları dışsal gelişmelerden oldukça fazla etkileniyor. Örneğin Compound’un Coinbase’de listeleneceği haberi Compound fiyatlarında ciddi değer artışına yol açtı. Benzer şekilde ünlü birinin açıklaması ya da önemli bir şirketle yapılan anlaşmalar da kripto paraların fiyatlarını etkiliyor.

Kripto paraların fiyatlarını etkileyen diğer dışsal faktör ise sosyal medya mecrası. Sosyal medyada bir kripto para hakkında yapılan yorum ya da analiz kısa sürede sonuç doğurabiliyor. Geçtiğimiz günlerde TikTok’ta Doge Coin hakkında hazırlanan bir video kısa sürede viral oldu ve bu videonun Doge fiyatlarındaki değer artışında etkili olduğu düşünülüyor.

Zilliqa da TikTok potansiyelinin farkına vardı

Son günlerde popüler olmaya başlayan TikTok, kripto para girişimcilerinin de dikkatini çekiyor. Geçtiğimiz günlerde TikTok’ta paylaşılan bir Doge Coin videosunun ardından Zilliqa da TikTok potansiyelinin farkına vardı. Zilliqa yatırımcıları da ZIL coin hakkında video paylaşmaya başladı. TikTok’ta artan Zilliqa ilgisi ilerleyen süreçte ZIL coin fiyatlarında bir pump’a neden olur mu merak ediliyor.

Sosyal medya ilgisi ile finansal varlıkların getirisi arasındaki pozitif ilişki birçok araştırmacının dikkatini çekiyor. Örneğin Profesör Tharsis Souza’nın Cornell Üniversitesi için hazırladığı akademik çalışma, Twitter trafiği ile finansal varlıkların fiyatları arasında pozitif bir ilişkinin varlığını ortaya seriyor.

Bu nedenle Bitcoin yatırımcıları, yatırım kararları verirken Google istatistikleri ve Twitter trafiği verilerine de göz atıyor. Son günlerde Twitter üzerindeki XRP trafiği de dikkat çekiyor.

Invezz.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin