doge
Dogecoin: Neden bütün kripto paralar DOGE’yi örnek almalı?

Dogecoin: Neden bütün kripto paralar DOGE’yi örnek almalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası büyük ölçüde topluluklara ayrılmış bir sektör. Ve her topluluk en coini destekleyecek şekilde hareket ediyor. Zaman ilerledikçe ise bu toplulukların çoğunun aşırı derecede fanatik bir hal aldığını görüyoruz. Bu toplulukların fanatizmi zaman zaman öyle bir hal aldı ki sadece kendi favori coinlerine odaklanıp, diğerlerine karşı sert bir tutum sergileyebilecek duruma geldiler.Ama bütün bunların arasında bir topluluk farklı yapısıyla öne çıkıyor. Bu, Dogecoin (DOGE) topluluğu. Dogecoin topluluğu daha çok eğlence ve hayırseverliğe odaklanmış durumda olan bir oluşum.

Doge topluluğu coinin fiyatından endişe duymuyor

Piyasanın iniş çıkışlarına aldırmayan Doge topluluğu sürekli olarak mutlu ve rahat bir topluluk görünümü veriyor. Bu, ayı piyasası dönemlerinde, çoğu toplumun fiyatlar hakkında endişe ile dolu olduğu dikkate alındığında oldukça benzersiz bir durum olarak ortaya çıkıyor.

Doge toplumu için, 1 Doge = 1 Doge mantrası bu endişeyi sindirmeye sağlayan bir denklem. Kripto topluluğunun tutumları yeni yatırımcıların bu alana çekilmesinde önemli bir rol oynuyor. Çünkü bir topluluk düşmanca olduğu zaman, belirli bir coin hakkında yeni bir şeyler öğrenmek isteyen yeni yatırımcıları bu konuyla ilgili sık sorulan sorular sorarlar. Birisi bir coin ile ilgili soru sorduğunda ve savunmacı ve saygısız yanıtlar aldıklarında, sadece bir sonraki coine ya da diğer yatırımlara geçerler.

Bu Dogecoin topluluğunun da görülmeyen bir şey. Herkes bu topluluğa Doge hakkında farklı platformlarda bir şey sorabilir ve hem geliştiriciler hem de topluluktan gelen yanıtlar her zaman çok bilgilendirici ve misafirperverdir. Dogecoin’in büyük ve gelişen bir topluluğa sahip olmasının nedenlerinin temelinde bu anlayış yatıyor.

Bu topluluk büyümeye devam ettikçe, Dogecoin (DOGE) fiyatı, son birkaç ay boyunca, pazarın geri kalanı aynı dönemde geniş bir dalgalanma göstermesine rağmen, nispeten sabit kaldı.

Topluluk devamlı iyimser ve birlik içinde bir tablo çiziyor

Bunun da ötesinde, topluluğun doğası kriptoyu ilerletmeye yardımcı olabilecek fikirlerin beslenmesine yardımcı olabilir. Örneğin, Doge racer oyunu. Bu, topluluk tarafından oluşturulmuş, Dogecoin’in geleceğe yönelmesini sağlamada büyük rol oynayacak bir fikir. Tüm topluluklar böyle olsaydı, çoğu kripto projeleri bugüne kadar elde ettiklerinden daha fazlasını başarırdı.

Bununla birlikte, kripto’nun Dogecoin’in toplum davranışına ihtiyacı olmasının en önemli sebebi, elverişli düzenlemelere yönelim söz konusu olduğunda daha birleşik bir cepheye yol açabileceğidir. Kripto hala genç ve yıkıcı doğası nedeniyle mevcut sistemlerden birçok dirençle karşı karşıya. Bu nedenle, kripto lehine daha iyi düzenlemeler için itici bir cephenin sunulması kripto için mantıklı bir çözüm olabilir.

Topluluğun bu anlayışı Dogecoin’in benimsenmesini arttırarak fiyatına pozitif etki ediyor

Coinler arasındaki rekabet ise bu noktada bir konu dışı. Hiçbiri gerçekten ana akımlara gitmedi ve mevcut sistemlerini değiştirmedi. Bu, fırsatın tamamının bu sektörde olduğu anlamına geliyor ama sektöre birlik olmaya ihtiyaç var gibi görünüyor.

Bu şekilde, düzenleyiciler bile bu sektörü ciddiye alabilir ve coinlerin büyümesi için yardımcı olabilir. Açıkçası, tüm kripto paraların Dogecoin topluluğunu taklit etmesi için bir neden bulunuyor. Dostluk sadece bireysel coinlerin gelişimi için değil, aynı zamanda tüm alanın büyümesi için de gerekli.

Tabii ki, bu aynı zamanda Dogecoin’in (DOGE) piyasadaki en iyi paralardan biri olduğu anlamına geliyor ki bu pazarda kendi toplumunun gücüyle kazanç elde etmeye devam edebilecek. Dogecoin’in (DOGE) bu anlayışla ilk 10’a girme olasılığı oldukça yüksek gibi duruyor.

cryptorecorder

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin