featured

DOGE, küçük bir düzeltmenin ardından büyük bir ralliye hazırlanıyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası yavaş ama istikrarlı bir toparlanma sürecinden geçerken DOGE, fiyat hareketi ile yükseliş momentumundaki büyümeyi yansıtıyor. Ancak alıcılar, son iki aydaki birçok denemeye rağmen 0,075 dolarda bulunan direnç noktasını aşamadı. Ayrıca, bu dirençte %1,2’lik bir gün içi kayıpla gelen reddediliş, olası bir fiyat düzeltmesine işaret ediyor.

DOGE grafiği, 0,075 dolar seviyesinde zorlu bir engel olduğunu gösteriyor. Günlük grafikte 20 ve 50 SMA seviyelerinin uygun destek olarak görev yaptığı görülüyor.

Gözde meme coin için 24 saatlik işlem hacmi 641,5 milyon dolardır. Bu da %92,5’lik bir kazanç anlamına geliyor.

Yükselen bir trend çizgisi ile işaretlenen sağlam bir direnç seviyesi ve daha yüksek düşük formasyon, günlük grafikteki yükselen bir üçgen modelini gösterir. Bugün erken saatlerde, DOGE fiyatı 0,075 dolardaki direnç noktasına yeniden meydan okuduğu için %7’lik bir kazanç gösterdi. Ancak fiyat, bu seviyede tutunamadı ve hemen geri döndü.

Günlük muma eklenen uzun reddediliş, satıcıların bu seviyeyi agresif bir şekilde savunduklarını gösteriyor. Ek olarak meme coin, daha önce bu direnç noktasına dokunduğunda fiyat yeniden destek noktasına geri çekildi.

Dolayısıyla satış baskısı devam ederse, DOGE %7 oranında bir düşüş yaşayabilir. Bu düşüş hareketi sonucunda fiyat, 0,065 dolarda bulunan destek noktasına gerileyebilir. Bunun ardından ise fiyat yeniden toparlanmalı ve 0,075 doları aşmalıdır.

DOGE grafik

Ortaya çıkan ralli ile meme coin’in fiyatı %27,5 oranında yükselerek 0,0936 dolarda bulunan direnç noktasına ulaşabilir.

DOGE fiyat hareketi alıcıların lehine olsa da, destek noktasının altında bir kapanış gerçekleşmesi durumunda yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi: Orta çizginin üzerine kademeli olarak yükselen günlük RSI eğimi, olumlu havanın DOGE fiyatına geri döndüğünü gösteriyor. Bu nedenle, nötr çizginin üzerinde hareket eden çizgiler, üçgen kırılması için ek bir onay gösterir.

SMA: Düzleştirilmiş 20 ve 50 günlük SMA, fiyat hareketinde kısa bir konsolidasyonu vurgular. Bununla birlikte, meme coin’in mevcut fiyatının altında işlem gören bu eğimler, potansiyel düzeltme hareketini 0,0675 dolarda durdurabilir.

DOGE için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,075 dolar ve 0,0883 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,065 dolar ve 0,06 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin