featured

DOGE, kritik desteği kırdığı için büyük bir düşüş riski ile karşı karşıya! Geri dönebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin olan DOGE, %8’den fazla değer kaybetti. Bu olumsuz hareketin sonucunda 0,080 doların altına geriledi. Fiyat, 0,070 dolar seviyesini test etti ve daha fazla kayıp yaşama riski ile karşı karşıya.

0,080 dolarda bulunan destek noktasının kaybedilmesi ile kısa vadeli grafiklerde düşüş eğilimi oluştu. DOGE belki bir miktar toparlanabilir ancak çok uzun süreli olmaz.

DOGE düşüşü derinleşiyor

0,0925 dolar seviyesini geçmeyi hedefleyen ve bunun için mücadele eden gözde meme coin, istikrarlı bir düşüşe başladı. Bu hareket sonucunda da sırasıyla 0,085 dolar ve 0,084 dolardaki destekler aşağı yönlü kırıldı.

Son birkaç işlem seansında piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum’a benzer şekilde DOGE fiyatında da güçlü bir düşüş yaşandı. Gözde meme coin’in fiyatı şu anda 0,070 dolar seviyesine yakın işlem görüyor. 0,0703 dolar civarında bir dip oluştu ve şimdi kayıplar telafi edilmeye çalışılıyor.

DOGE

Yukarı yönde, fiyat 0,0765 dolar seviyesinin yakınında dirençle karşı karşıya.

İlk büyük direnç 0,0780 dolar seviyesinin yakınında. DOGE fiyatı için 4 saatlik grafikte 0,080 dolar civarındaki dirençle şekillenen önemli bir düşüş trendi çizgisi de var.

0,080 dolarda bulunan direnç noktasının üzerinde net bir hareket fiyatı, bir sonraki direnç olan 0,085 dolara yükselmesine olanak sağlayabilir. Daha fazla kazanç ise fiyatı 0,092 dolar seviyesine gönderebilir. 0,0920 dolar direncinin üzerinde net bir hareket, 0,100 dolar seviyesine doğru bir artış için kapıları açabilir.

Daha fazla kayıp gelebilir mi?

DOGE fiyatı 0,078 dolar seviyesinin üzerinde hız kazanamazsa, düşüşe devam edebilir. Aşağı yönde ilk destek noktası 0,072 dolar seviyesinin yakınında bulunuyor.

Bir sonraki büyük destek ise 0,070 dolar seviyesinin yakınında. 0,070 dolar desteğinin altında aşağı yönlü bir kırılma olursa, fiyat daha da düşebilir. Belirtilen durumda, fiyat 0,0665 dolar seviyesine doğru hareket edebilir.

Bazı teknik göstergeler

4 Saatlik MACD, düşüş bölgesine işlem görüyor ve fiyatın ivme kaybetmesine sebep oluyor.

4 Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi) şu anda 30 seviyesinin altında işlem görüyor. Bu da düşüşü destekleyen göstergelerden bir tanesidir.

Gözde meme coin için takip edilmesi gereken destek noktaları 0,072 dolar, 0,070 dolar ve 0,0665 dolar seviyelerinde iken, direnç noktaları ise 0,0765 dolar, 0,078 dolar ve 0,080 dolar seviyelerinde bulunuyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin