featured

DOGE boğaları, kripto piyasası bu haldeyken yükselişi başlatabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE, grafiğindeki düşen kama modelinden çıkamadı. DOGE 0,109 dolar ile 0,124 dolar arasında bulunan talep bölgesini yeniden test ederken, alıcıların ilgisini üstüne çekebilir. 0,159 doların üzerinde bir haftalık kesin kapanış, düşüş görünümünü geçersiz kılacaktır.

Dogecoin fiyatı yaklaşık bir yıldır yükseliş eğiliminde ve çıkış yapmak için mücadele ediyor. Bu yükseliş düzenini kırma girişimleri altıncı haftada da devam ediyor. Başarılı olursa, bu durum erken yatırımcılar için patlayıcı kazanımları tetikleyebilir. Ancak öte yandan bir başarısızlık yaşanması durumunda da dik bir çöküş yaşanabilir.

Dogecoin fiyatı yükselişe başlayabilecek mi?

Meme coin’in fiyat hareketi, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,740 dolara ulaştığından beri %85 oranında düşüş yaşayarak şu anda işlem gördüğü 0,126 dolara geriledi. İlginç bir şekilde DOGE, haftalık zaman diliminde üç düşük en yüksek ve en düşük en düşük seviyeyi yarattı.

Eğilim çizgilerini kullanarak bu salınım noktalarını birleştirmek, düşen bir kama modelini tanımlar. Bu teknik oluşum, ilk yüksek ve düşük salınım arasındaki mesafenin kırılma noktasına eklenmesiyle elde edilen %68’lik bir yükseliş ile fiyatın 0,217 dolara çıkacağını tahmin ediyor.

DOGE grafik

Altı başarısız denemeden sonra DOGE, haftalık 0,109 dolar ile 0,124 dolar arasında bulunan talep bölgesini yeniden test etmeye geri döndü. Kripto piyasasının düşüş eğilimi göz önüne alındığında, bu düşüş, köpek temalı kriptonun 0,109 dolar seviyesini kırmasına sebep olursa bir facia yaratabilir.

Böyle bir hareket, alıcıların kurtarmaya gelebileceği 0,078 dolara %30’luk bir geri çekilmeyi tetikleyebilir. Bu hareket, düşen kamanın yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Korkunç bir durumda, haftalık bir zaman diliminde 0,048 doların kırılması çok önemli bir an olabilir.

Bu adım, 0,041 dolardan 0,014 dolara uzanan gerçeğe uygun değer farkı nedeniyle %70’lik bir düşüşü daha da tetikleyebilir.

Dogecoin için işler tehlikedeyken 0,159 doların üzerinde bir haftalık mum çubuğu, yükseliş kırılmasını doğruluyor. Bu gelişme aynı zamanda düşüş tezini geçersiz kılacak ve 0,217 doları yeniden test eden bir hareketi tetikleyecek.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin