Do Kwon’un yakalanma kararı kırmızı bültene eklenecek mi?

Do Kwon’un yakalanma kararı kırmızı bültene eklenecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün sabah saatlerinde gelen Do Kwon haberleri yine gündemin değişmesine neden oldu. Dün yaşanan enflasyonun çöküşünün önüne geçebilecek kadar önemli haber Güney Kore’den geldi. TSİ 9 gibi yabancı kaynaklar haberi paylaştı.

Asya ülkesi, yapılan görüşmelerin ardından Terra kurucusu ve onunla birlikte 5 kişiyi daha tutuklama kararı aldı. Şimdi ise yerel yetkililer dünya çapında bir ara bülteni istiyor. Herkesin çok yakından bildiği bir terim olan kırmızı bülten Do Kwon ve ekibine gelebilir.

Do Kwon için kırmızı bülten gelecek mi?

Kırmızı bülten, “dünya çapındaki kolluk kuvvetlerine iade, teslim ya da gözaltına alma gibi benzeri bir yasal işlem uygulanmasıdır. Kırmızı bültenle aranan kişinin yerini belirleme ve geçici olarak tutuklama talebi” anlamına gelir.

Çok yakın zamanda Thodex’in sahibi için de kırmızı bültenle arama çıkarılmıştı. Aynı durumun Terra kurucusu ve ekibi içi geçerli olması muhtemel. İsimlerin, ulusal makamlar tarafından aranan kaçakların listesi olan Interpol’ün kırmızı bültenine eklenme sürecinde olduğu gelen haberler arasında.

Geçen ay Güney Kore, Terra soruşturması kapsamında özel baskınlar gerçekleştirmişti. Asya ülkesi soruşturmanın bir parçası olarak yedi ayrı kripto borsasının ofislerini aradı.

Kripto para borsaları arasında Coinage, Upbit ve Bithumb vardı. Sadece baskınlar bununla kalmayıp, Terra’nın kurucu ortağı Daniel Shin de dahil olmak üzere şüphelilerin evlerine ve ofisleri de arandı. Bu baskınların ardından bugün tutuklama emri geldi. Ancak, tutuklama emri Do Kwon için gelirken, bir diğer kurucu ortak Shin’e gelmedi.

protos


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin