Terra (LUNA) CEO'su Do Kwon, Güney Kore'ye neden dönmediğini açıklayacak!
Terra (LUNA) CEO'su Do Kwon, Güney Kore'ye neden dönmediğini açıklayacak!

Terra (LUNA) CEO’su Do Kwon, Güney Kore’ye neden dönmediğini açıklayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – TerraForm Labs’ın (TFL) kurucusu ve CEO’su Do Kwon, kendisine yöneltilen suçlamalarla ilgili konuşacağını ve Güney Kore’ye neden dönmediğini podcast üzerinden açıklayacağını söyledi. Terra patronu bunu Twitter’da bir kripto para gazetecisi ve Unchained Podcast’in sunucusu Laura Shin ile yaptığı bir konuşmada bildirdi.

Shin Twitter’da şu soruları yönelletti:

Terra kurucusuna Kore hükümeti tarafından kendisine yöneltilen birçok suçlamadan adını temizlemek için neden Güney Kore’ye dönmediğini sordu.

Kwon yanıt olarak şunları söyledi:

“Podcast davetinizi görüyorum; bunu orada konuşalım!”

Podcast’in tarihi ve saati, basın zamanında kamuya açıklanmadı. İkilinin podcast için uygun bir program üzerinde çalışmalarını sürdükleri söyleniyor. Terra olayından bu yana, Kwon’u diğerlerinin yanı sıra dolandırıcılık ve sermaye piyasası yasalarının ihlali de dahil olmak üzere çeşitli suçlamalarla suçlayan birkaç rapor ortaya çıktı. Ancak, Kwon tüm suçlamaları reddetti. Geçen ay Koreli savcılar, ülkenin sermaye piyasası yasalarını ihlal ettiği iddiasıyla Kwon için tutuklama emri çıkardı. Bu, Terra patronunun Kore hükümetinden gelen sorgulama davetini kabul etmeyi reddetmesinden sonra geldi. Interpol tarafından Terra yöneticisi için de kırmızı bülten yayınlandı.

Shin, bir CNBC muhabiri olan Zuck Guzman’ın şunları söylediğini kaydetti:

“Zack Guzman, suçlamaların Sermaye Piyasası Yasası’na dayanması halinde Kore’ye dönme eğiliminde olmadığınızı söylediğinizi söyledi. Bu yüzden mi Kore’ye dönmedin?”

Do Kwon, kendisine yöneltilen suçlamaların sermaye piyasalarıyla ilgili olması halinde Kore’ye dönmeyeceğini söyledi. Yorumlara yanıt veren Kwon şu yanıtı verdi.

“Tam olarak söylediğim bu değildi. Örneğin kripto para transferi sermaye kontrollerini ihlal ediyor, o kadar yol kat etmeye zahmet etmem.”

Kwon’un nerede olduğu bilinmiyor!

Do Kwon’un hâlâ nerede olduğu bilinmiyor. Yetkililer ise onun kaçak olduğunu belirtiyor. TFL, Wall Street Journal’a (WSJ) gönderilen yakın tarihli bir notta, mağdur Terra yatırımcılarından aldığı sayısız tehdit nedeniyle Kwon’un konumunun gizli tutulduğunu iddia ederek raporu yalanladı.

Podcast’in yakında gerçekleşmesi beklenen Terra topluluğu, Kwon’un kendisine yönelik olumsuz raporları temizlemesini ve muhtemelen ekosistem tokenlerinin değerinin yeniden toplanmasına yardımcı olmasını umuyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin