Do Kwon Bitcoin transferi iddialarını yalanlıyor! İşte son durum
Do Kwon Bitcoin transferi iddialarını yalanlıyor! İşte son durum

Do Kwon Bitcoin transferi iddialarını yalanlıyor! İşte son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna Foundation Guard (LFG) kurucusu Do Kwon için Güney Koreli yetkililer varlıkları dondurma kararı verdi. Kwon, Bitcoin’i LFG cüzdanlarından KuCoin ve OKX’e taşıdığı iddialarını da reddetti. Kurucu, kendisine karşı “yanlış bilgi”yi ele alırken,bu kripto borsalarını bir seneyi aşkın süredir kullanmadığını bildirdi. Ayrıca LFG, TFL ve diğer kuruluşların fonlarının dondurulmadığını doğruladı.

Ancak kaosun ortasında araştırmacı FatMan, Kwon’a güvendiğini söyledi. En son tweet’te FatMan, Kwon’a inanmaya başladığını belirtti.

“Dürüst olmak gerekirse, “kamuya açık olmayan” işlem kanıtlarını kendim görmemiş olsam da, bir kez olsun Do Kwon’a bu konuda inanabilirim.”

FatMan daha önce kime inanacağını bilmediğini söylemişti ve Kwon’u UST için dağıtılan BTC dökümünü yayınlaması gerektiğini vurguladı. Yorum, Güney Koreli savcıların iki borsadan LFG cüzdanlarından fon transferlerini takip ettikten sonra Kwon’a bağlı 67 milyon dolarlık Bitcoin’i dondurma isteğinin ardından geldi. Rapora göre, analitik platform CryptoQuant, 15 Eylül tarihinde oluşturulan LFG’ye ait olduğuna inanılan ve 3.310 Bitcoin’in KuCoin ve OKX’e taşındığı yeni bir cüzdan adresi belirledi. LFG kısa süre sonra transferi reddeden bir bildiri yayınladı. Mayıs ayındaki Terra çöküşünden bu yana hiçbir fonun taşınmadığını ekledi. Ek olarak, fonları transfer etmek için yeni cüzdanlar oluşturulmadı.

LFG tarafından bir kanıt olarak paylaşılan Hazine cüzdanı, son işleminin bu yıl 18 Mayıs tarihinde gerçekleştirildiğini gösteriyor. Cüzdan yaklaşık 71.000 BTC aldı ve 70.736 BTC harcadı ve yazının yazıldığı sırada 313 BTC daha bulunduruyor.

Kwon için kırmızı bülten yayınlandı

Kwon’a daha önce Interpol tarafından kırmızı bülten yayınlandı. Kurucuyu bulmak ve tutuklamak için küresel kolluk kuvvetlerinden yardım istedi. Nerede olduğu bilinmemekle birlikte, Kwon kaçak olmadığını vurguladı ve sık sık yürüyüşe çıktığını ve alışveriş merkezlerini ziyaret ettiğini ekledi. Güney Kore’de sermaye piyasası kurallarını ihlal etmekle suçlandı ve çeşitli yargı alanlarında yasal zorluklarla karşı karşıya kaldı.

“Bu haber ilk olarak cryptopotato.com sitesinde yayınlanmıştır.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin