Uniswap TVL, UNI yükselişiyle 5 milyar doları aştı
Uniswap TVL, UNI yükselişiyle 5 milyar doları aştı

Direnç seviyesine takılan Uniswap (UNI) için beklenen yeni seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uniswap Token (UNI) fiyatı, 4,35 $ ‘lık önemli bir direnç alanını kıramadı ve ardından keskin bir şekilde düştü.

Uniswap Token’ın tekrar yukarı hareket etmeden önce destek seviyelerine düşmeye devam etmesi bekleniyor.

Dirence takılan UNI, sert düştü

UNI fiyatı, 5 Kasım’da 1.75 $ ‘a düştüğünden beri yukarı doğru hareket ediyor. 15 Kasım’da, UNI 4.24 $’ a ulaştı ve bu da 4.35 $ ‘lık birincil direnç alanına çok yakın. Bu direnç aynı zamanda önceki tüm aşağı doğru hareketin 0.382 Fib geri çekilmesidir.

O zamandan beri, UNI üç başarısız yukarı atakta bulundu ve şu anda 19 Aralık’ta direnç reddedildikten sonra geri çekiliyor.

En yakın destek alanı 2,80 $ – (tüm yukarı doğru hareketin 0,618 Fib geri çekilme seviyesi)

Teknik göstergeler nötr ancak RSI 50’nin altına düşme sürecinde olduğundan ve Stokastik osilatör bir kez daha düşüş eğimine sahip olduğundan düşüş eğilimi gösteriyor.

Geri dönüş seviyeleri

Harekete daha yakından bakıldığında, UNI’nin 12 Aralık’tan beri yükselen bir destek çizgisini takip ettiği ortaya çıkıyor. Ancak, dirence takılma, UNI’nin önemli bir düşüş mumuyla bu çizgiden kopmasına neden oldu.

Bununla birlikte, 3,11 dolarda bulunan başka bir destek var. Alan, 0.5 Fib geri çekilme seviyesidir ve UNI’nin daha önce yukarıda kırdığı bir alçalan direnç çizgisiyle (kesikli) çakışıyor.

Bu nedenle, UNI’nin bu seviyeye ulaştığında tersine dönmesi mümkün, ancak henüz yükselişin tersine dönme belirtileri yok.

UNI/BTC

Kripto para tüccarı @ColdBloodShill, mevcut takozdan bir kopuşun çok hızlı bir fiyat artışını tetikleyebileceğini belirten bir UNI/BTC grafiğini özetledi.

Kama normalde yükselişin tersine dönme paterni olarak kabul edilir ve RSI’da bir kırılmanın gerçekleşeceğini düşündüren bir yükseliş farklılığı vardır. Dahası, Uniswap 15.100 satoshi destek alanına yakın işlem görüyor – yukarı doğru hareketin tamamının 0.786 Fib geri çekilmesi.

Buna rağmen, UNI için önceki kopuş sürdürülemedi ve sadece 18.500 satoshi direnç alanını doğrulamaya devam etti. Bu nedenle, UNI 1.850 satoshi direnç alanını geri kazanmayı başarana kadar, eğilim düşüş olarak kabul edilir.

uniswap grafiği

Sonuç

UNI fiyatının 2,80 $ ve 3,10 $ olarak özetlenen destek bölgelerine yakın düşüş eğilimini tersine çevirmesi bekleniyor. Şu anda, UNI’nin daha sonra 4,35 dolarlık alanın üzerine çıkıp çıkmayacağını kesin olarak belirtemiyoruz.

UNI/BTC’nin azalan takozundan çıkması beklenirken, uzun vadeli eğilimin yükseliş eğilimi olup olmadığını henüz belirleyemiyoruz.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin