Dipten alım fırsatı veren 4 Metaverse coin
Dipten alım fırsatı veren 4 Metaverse coin

Bugün sert düşen ve dipten alım fırsatı veren 4 Metaverse coin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse alanındaki en büyük kripto para birimlerinden dördü bugün geri adım attı. Peki düşüş alım fırsatı mı getirdi? Detaylara birlikte bakalım.

Sandbox, Enjin Coin, Axie ve MANA dibi görmüş olabilir

Sandbox ve Enjin Coin, son 24 saatte %17,1’lik düşüşle başı çekti. Axie Infinity ve Decentraland da son 24 saat içinde her biri %14,1 düşüşle yine kötü bir gün geçirdi.

Yatırımcılar piyasanın geneli hakkında giderek daha aşağı yönlü bir görüşe sahip olduklarından, piyasanın hızlı büyüyen sektörleri bugün düşüyor. Geçtiğimiz haftalardaki son düşüşlerde olduğu gibi, kripto para birimleri ve yüksek büyüme gösteren hisse senetleri aynı yönde hareket ediyor. Yüksek büyüme oranına sahip piyasalardaki yatırımcılar, artan faiz oranlarının ve giderek şahin para politikasının piyasanın daha spekülatif alanlarına sermaye akışlarına zarar vereceğinden endişe duyuyor gibi görünüyor. Yatırımcılar bugün satış modundalar ve çoğu büyük kripto para birimi düşüşte.

Metaverse ve faiz oranlarının ortak noktası nedir?

Pek de alakaları yok. Ancak son iki yılda finansal sistemin damarlarında akan ultra ucuz paranın olumlu etkisine daha geniş bir açıdan bakıldığında, herhangi bir şahin tutum, partinin bittiği anlamına gelebilir.

Federal Rezerv’in mümkün olduğu kadar uzun süre uzlaşmacı kalacağına inanan birçok kişi var. Ancak son zamanlarda gördüğümüz enflasyon oranı göz önüne alındığında, ekonomiyi soğutmak için bir şeyler yapılması gerektiği açık. Metaverse tokenleri için bu iyi bir şey değil.

Şimdi ne olacak?

Metaverse, kalıcı bir yapısal uzun vadeli eğilime sahip gibi duruyor. Pek çok yatırımcı bu düşüşlere çekici bir satın alma fırsatı olarak bakıyor.

Ancak bu satışın bir süre daha devam etme olasılığı da var. Böyle olursa sabırlı yatırımcılar bir süre kenarda kalmak veya yavaş yavaş pozisyonlara girmek isteyebilirler.

Kuşkusuz, bu yüksek uçan tokenler için nefes almak sağlıklıdır. Birçok kişi bu Metaverse tokenlerinin nereye gidebileceğine dair olumsuz düşünse de bu dört Metaverse tokeni görmezden gelinemeyecek kadar çekici görünmeye başlayabilir.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin