Diplerde dolanan bu 3 altcoin'in yükseliş potansiyeli büyük! Alım fırsatı mı?

Diplerde dolanan bu 3 altcoin’in yükseliş potansiyeli büyük! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni yılın başlangıcından bu yana yaşanan kripto endüstrisindeki çöküş, kripto sahipleri için hayal kırıklığı yarattı. FED’in eylemleri, kripto pazarının düşüşünün arkasındaki ana neden gibi görünüyor.

FED’den gelen sıkı düzenlemeler ve Kazakistan’daki protestolar, kripto para fiyatlarını düşürdü ve bu da çöküşe neden oldu. Bitcoin’in fiyatı şu anda 41.000 dolar civarında işlem görürken, kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri 2,1 trilyon dolara düştü. Dip seviyelerden alım gören ve ileride yükselme potansiyeline sahip 3 kripto paraya bakalım.

1. Lider altcoin Ethereum (ETH)

Ethereum, sahipleri için en iyi dönüşümü sunan kripto para birimleri arasında en değerli altcoindir. Şu an itibarıyla ETH, 2021 Ekim’deki değerinden bu yana %35’in üzerinde düştü. FED’in düzenlemeleri, yatırımcılar için bunalımlı bir durum olan mevcut düşüşün nedenlerinden biri olabilir.

Öte yandan Terra ve Solana, piyasada kendilerini ‘ETH katili’ olarak tanımlıyor. Ayrıca, Ethereum ağı, çerçevesi iş kanıtı teknolojisinden hisse kanıtı teknolojisine dönüştürüldüğü için geçiş dönemindedir. Bu geçiş, Ethereum ağının karşılaştığı zorlukların nedeni olabilir. Ayrıca, ETH’nin London Hard Fork’u piyasaya sürmesi, 2021’de fiyat değerini yükseltmeye yardımcı oldu; Bu nedenle, Ethereum’un fiyat değeri, büyük bir güncellemenin ardından yükselme eğilimine geçmesini sağlayabilir.

2. Near Protocol (NEAR)

NEAR, sürekli büyüyen ve daha fazla popülerlik kazanan listemizdeki ikinci altcoin. NEAR, Ekim ayındaki en düşük seviyesinden %887’ye yükselerek geçen yıl en iyi performans gösteren kripto para birimleri arasında yer aldı. Nightshade parçalama teknolojisinin piyasaya sürülmesinin ardından, NEAR protokolü büyük kazanımlar elde etti. Nightshade, hızı artırmak için blokları parçalara ayırma tekniğidir. Parçalama sürecinin ilk aşaması, NEAR fiyatının yükselmesi için önemli bir katalizör görevi görebilir.

3. Cosmos (ATOM)

Son olarak Cosmos (ATOM) son birkaç ayda yükseliş eğilimine giren bir başka güçlü altcoin. ATOM, ölçeklenmesi ve birlikte çalışması amaçlanan bir blok zinciri ağına güç sağlamak için oluşturuldu. Yakında gerçekleşecek olan köprü, kripto para biriminin fiyat artışına yardımcı olabilir. Bu köprü, Cosmos tarafından oluşturulan uygulamalarla Ethereum kullanılarak oluşturulan uygulamalar arasındaki bağlantıyı açacak.

Listedeki kripto para birimleri katalizöre sahip ve her biri mevcut dönemde büyük satışlar görüyor.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin