featured

Diplerde gezinen DeFi tokenları: Günlük düşüşler çift haneli rakama ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün Bitcoin’in yeniden aşağıya doğru kendini salması, kripto piyasasında hafif bir paniğe yol açtı. Varlıkların düşüşü yatırımcıları kısa süreli endişeye sevk etti. Aslında hem long hem short pozisyonları liq etme ve silkeleme olarak da yorumlanabilir. Ancak bu süreçte DeFi tokenları ağır yara aldı.

Hafta başında iyi performans gösteren DeFi tokenları, dün akşam saatlerinde yaşanan geri çekilmede en fazla düşüş gören varlıklar olarak dikkat çekti. Öyle ki, RUNE, SNX, MIR ve AAVE gibi DeFi projeleri daha fazla yara aldı.

ThorChain’in RUNE’u ve Synthetix’in SNX’i de dahil olmak üzere birçok merkezi olmayan finans (DeFi) tokeni, son 24 saat içinde çift haneli kayıplar gördü.

Geçen hafta dört ayın en yüksek seviyesi olan 12.90$’a ulaşan RUNE, o zamandan beri düşüşte ve gün içinde yaklaşık %13 oranında değer kaybetti.

CoinMarketCap verilerinin gösterdiği gibi, RUNE Çarşamba günü erken saatlerde 10.06$’a kadar geriledi. Haberi yaptığımız esnada 10 doların bile altına sarktı. Anlık kayıp yüzde 14’ü geçti.

RUNE, kullanıcıların merkezi aracılar olmadan farklı ağlardan kripto para birimlerini takas etmelerini sağlayan Cosmos tabanlı bir çapraz zincir platformu olan Thorchain’in temelini oluşturuyor.

DeFi tokenları, düşüşü ağır hastalık olarak geçiriyor

Kullanıcıların hisse senetlerinin, para birimlerinin, emtiaların ve endekslerin sentetik versiyonlarının ticaretini yapmalarını sağlayan bir türev likidite protokolü olan Synthetix’in yerel tokeni SNX, CoinMarketCap başına 6,06 dolardan el değiştirerek basın zamanında %10,4 düştü .

Çarşamba günü, SNX en son Mart sonunda görülen bir seviye olan 5.87$’lık günlük dip seviyesine ulaştı.

Diğer taraftan BAKE, haftalık göz dolduran performansın ardından kayıp yaşayan bir başka DeFi projesi. DeFi tokenları arasında SRM, RSR gibi düşüşlerde göze çarpıyor. Anyswap ise günlük yüzde 10 yükseliş ile kardeşlerine yardımcı olmaya çalışıyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin