Ethereum Mainnet üzerinden üretilen token Rug Pull yaşattı

Dip seviye arayanlar bu altcoine baksın! Neredeyse tüm zamanların en düşük seviyesine ulaştı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında bazı varlıklar değerine değer katarken, bazıları ise en dip seviyelerini görüyor. Yatırımcılar ise bu sürede uyanmamış varlıkları arıyor. Bu altcoin yaptığı dip seviyelerle adeta yokları oynuyor.

TRB, 2021 yılının Mayıs ayında ATH yapmıştı. 10 Mayıs’ta tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 164$’a ulaştıktan sonra varlık istikrarlı bir düşüş gösteriyor. Fiyat 22 Haziran’da sıçradı (yeşil simge), 32$’lık yatay alanı destek olarak doğruladı. Ancak, 13 Kasım’da (kırmızı simge) daha düşük bir zirve oluşturdu ve o zamandan beri düşüyor.

Ocak ayının başında, fiyat 32$ alanından düştü ve 24 Şubat’ta en dip seviyesini yakaladı. 15.90$’a kadar gerileyen varlık halen ATH’sinden çok uzakta. Ayrıca yükselen piyasaya da yeteri kadar ayak uyduramadı. Altcoin, yukarı doğru hareket etse de henüz 32 dolarlık alanı geri alamadı.

Altcoin için analist artış beklediğini açıkladı

Kripto para analisti  Engineeringhere, TRB’nin bir grafiğini inceledi. Analist, bununla ilgili bir tweet paylaştı. Fiyatın 34 dolara yükselmeye devam edebileceğini söyledi. Günlük zaman çerçevesi, daha önce ana hatlarıyla belirtilen 32$ alanına ve potansiyel olarak 40$’a doğru yukarı yönlü hareketin devam etmesini destekliyor. İkincisi, yatay bir direnç alanı ve 0,382 Fib geri çekilme direnç seviyesinde olduğunu gösteriyor.

Ocak ve Mart arasındaki dönemde altcoin fiyatı, yükseliş modeli olarak kabul edilen üçlü bir dip oluşturdu. Ayrıca, desen hem RSI hem de MACD’de (yeşil çizgiler) güçlü yükseliş sapmaları ile birleştirildi.

Bu tür farklılıklar, TRB’de olduğu gibi, genellikle yükseliş eğiliminin tersine dönmesinden önce gelir. Buna ek olarak, MACD artık pozitif ve RSI 70’in üzerinde.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin