Bu altcoin rekor kırabilir mi?
Bu altcoin rekor kırabilir mi?

Dip gören altcoin “patlama formasyonuna” geçti: Rekorları parçalayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyatı, kripto para piyasasının çoğunluğu gibi son günlerde önemli bir kayıp yaşadı. Altcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %69 düştü ancak bu kayıptan sonra düzeltme aşaması başlamış gibi görünüyor.

Solana çok iyi sinyaller veriyor

Solana fiyatı geçen haftaki açılıştan yaklaşık %45 kayıpla 146 $’dan mevcut haftalık en düşük seviye olan 80 $’a indi. Sonrasında gelen satın alma desteği SOL’ü 91 $’daki %50 Fibonacci seviyesine taşıdı. SOL buraya ulaştığından beri, alıcılar kontrol sağladı ve son iki işlem gününde istikrarlı bir yükseliş gördük.

Solana fiyatı için bir dip seviyenin görülmüş olması çok muhtemel. Bu da tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru başka bir koşunun başlangıç ​​noktası olabilir. Göreceli Güç Endeksi haftalık ve günlük grafiklerde aşırı satım işaretleri gösteriyor. Aynı şekilde, Bileşik Endeks osilatörü haftalık grafikte tüm zamanların yeni en düşük seviyelerine ulaşırken, günlük Bileşik Endeks tarihinin en düşük ikinci seviyesinde.

Yükseliş eğilimi olasılığına katkıda bulunan bir diğer faktör de mevcut haftalık mum çubuğu formasyonu. Çekiç Boğa şamdan formasyonları, Japon analizinde en çok aranan yukarı dönüş formasyonlarından biridir. Solana fiyatının aşırı satım görünümü ve mevcut düşüş trendinin uzunluğu göz önüne alındığında, yükseliş modeli haftalık grafikte tamamlanırsa SOL bazı güzel kazançlar için hazırlanıyor olabilir.

Ancak herhangi bir ralli tetiklenmeden önce, bir dizi direnç seviyesi test edilecek. Birincisi, önceki Fibonacci birleşme bölgelerinin bir kümesini (kalın siyah çizgi) ve Hacim Profilinde yüksek hacimli bir düğümü içeren 110 dolarlık değer alanı. Boğalar Solana fiyatını itip 110 doların üzerinde tutabilirse, 150 doları yeniden test etme yolu açılacak.

%50 Fibonacci seviyesinin, yani 91 doların altında herhangi bir haftalık kapanış yakın vadeli herhangi bir yükseliş eğilimini geçersiz kılacak.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin