Dip bulan altcoin'de göstergeler ralliye işaret ediyor! Takip edilecek kritik seviyeler
Dip bulan altcoin'de göstergeler ralliye işaret ediyor! Takip edilecek kritik seviyeler

Dip bulan altcoin’de göstergeler ralliye işaret ediyor! Takip edilecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NEAR fiyatı için düşüş trendi 6 dolar seviyesinin yakınında yavaşladı buna rağmen altcoin 27 Mayıs’ta 4,6 dolara kadar düştü. Ancak, bu düşüşü taşıyan aşağı eğimli trend çizgisi bugün belirleyici bir kırılma yaşadı ve yatırımcılar için bir toparlanma fırsatı olduğunu gösterdi. Kripto para fiyatı şu anda %4,18’lik bir gün içi kazançla 6 dolardan işlem görüyor.

Anahtar noktaları

  • NEAR grafiği, 100 ve 200 günlük EMA arasında düşüş eğilimi gösteriyor.
  • NEAR’daki gün içi işlem hacmi 935.5 milyar dolar olup, %109,8’lik bir artışa işaret etmektedir.

NEAR price

Near Protocol (NEAR) fiyatı, son beş hafta içinde önemli bir düşüşe tanık oldu ve bu da onu 4,6 dolara kadar düşürdü.

Kripto piyasasına yayılan son belirsizliğin ortasında, NEAR fiyatı azalan bir trend çizgisi kullanarak kademeli olarak düştü. Bununla birlikte, altcoin 4,6 dolardan geri döndü ve alıcıları genel trend çizgisini kırmaya teşvik etti.

Günlük grafikte art arda gelen her bir mum için artan hacim aktivitesine sahip ardışık dört yeşil mum, yüksek ivmeli toparlanmayı gösteriyor. Başarılı bir çıkış ve yeniden test bekleyen uzun vadeli yatırımcıların ilk hedefleri 7,2 dolar olacaktır.

Bununla birlikte, güçlü bir yükseliş senaryosu altında, altcoin 7,2 dolar direncini kırmalı. Tersine, kripto para alıcıları 7,2 dolarlık direnci geçemezse, altcoin birkaç seans için söz konusu direnç ile 4,6 dolar arasında konsolide olabilir.

Teknik gösterge

Fiyataki düşüş eğiliminin ortasında, RSI eğimi %26 civarında sert bir dip sürdürdü. Bu yükseliş sapması, altta yatan yükseliş momentumundaki büyümeyi gösteriyor.

Direnç seviyeleri: 6,3 dolar ve 7,2 dolar

Destek seviyeleri: 4,7 dolar ve 3,5 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin