Dip bulan altcoin roketlemeye hazırlanıyor! Öyle bir hareket geliyor ki...
Dip bulan altcoin roketlemeye hazırlanıyor! Öyle bir hareket geliyor ki...

Dip bulan altcoin roketlemeye hazırlanıyor! Öyle bir hareket geliyor ki…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yükseliş eğiliminin durma noktasına geldiği Terra, bir kez daha aşağı doğru gidiyor. Düşen piyasa değerlemesi ile fiyat durgunluğa maruz kaldı. LUNA’da işlem hacmi son 24 saatte %13 artarken fiyat %1 düştü. Peki bu ne anlatıyor?

Terra’da düşüş sürebilir mi?

Terra’nın fiyatındaki düşüş, ticaret hacmindeki ve piyasa değerindeki düşüşle aynı zamana denk geldi. Kripto paranın işlem hacmi ise son 24 saatte yüzde 13 arttığı için işler değişmek üzere olabilir.

Bu haberin yazıldığı sırada Terra, 24 saat önceki fiyatından yüzde 1 düşüşle 0,61 dolardan işlem görüyor. Bu küçük düşüşe rağmen, kripto paranın fiyatı, haftalık en düşük 0,58 dolar seviyesinden halen yüzde 5 daha yukarıda.

Bu ivme kaybının ana nedeni, satışların devam etmesi nedeniyle piyasada alıcı eksikliğinden kaynaklanıyor. Piyasa dip bulmaya çalışırken önümüzdeki birkaç gün Terra için çok önemli olacak.

Satış baskısı devam ederse, Terra haftalık en düşük seviyesi olan 0,58 $’ı yeniden test edebilir. Bununla birlikte, boğalar bu seviyeyi koruyabilirse, kripto para toparlanmaya başlayabilir ve son zirvelerine geri dönebilir.

Terra’nın halen uzun vadeli bir yükseliş trendinde olduğunu ve herhangi bir düşüşün satın alma fırsatı olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtelim. İzlenecek bir sonraki kilit seviye, önceki direnç olan ve şimdi güçlü destek olarak hareket etmesi gereken 0,50 dolar.

24 saatlik mum grafiğinde, Terra’nın hem 50 günlük hareketli ortalamayı (MA) hem de 200 günlük MA’yı yeniden test ettiğini ve tuttuğunu görebiliyoruz.

50 günlük MA şu anda 0,60 dolardan destek sağlarken, 200 günlük MA 0,50 doların hemen altında oturuyor. Bu, bu seviyelerde kripto para için hala güçlü bir talep olduğunu gösteriyor.

RSI şu anda aralığın ortasında, bu da piyasanın şu anda tarafsız olduğunu gösteriyor. Ancak MACD halen yükseliş bölgesinde ve yükselmeye başlıyor.

Bu, piyasa dip bulmaya çalışırken Terra’nın kısa vadede toparlanmaya başlayabileceğini gösteriyor. İzlenecek bir sonraki kilit seviye, önceki direnç olan 0,70 dolar.

Terra price analysis: LUNA/USD bearish for the next 24 hours 1

Göreceli güç endeksi (RSI), bir piyasanın gücünü ölçmek için kullanılan teknik bir gösterge. MACD ise bir piyasanın momentumunu ölçmek için kullanılan başka bir teknik gösterge. 70’in üzerinde bir hareket, bir piyasanın aşırı alım seviyesinde olduğunu gösterirken, 30’un altındaki bir hareket, aşırı satıldığını gösterir.

Sonuç

Genel olarak, piyasa halen uzun vadeli bir yükseliş trendinde ve herhangi bir düşüş, bir satın alma fırsatı olarak değerlendirilebilir. İzlenecek bir sonraki kilit seviye, önceki direnç olan 0,70 dolar.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin