Dip bulan altcoin yüzde 100'lük bir ralliye işaret ediyor!
Dip bulan altcoin yüzde 100'lük bir ralliye işaret ediyor!

Dip bulan altcoin yüzde 100’lük bir ralliye işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano çok ilginç bir kripto projesidir. Diğer taraftan, aşağı yönlü bir kripto para piyasası ile birlikte proje zaman çizelgesindeki bazı gecikmeler, altcoin fiyatının 1 doların altına düşmesine neden oldu. Şu anki 0,84 dolar civarındaki fiyat 2021’den beri en düşük seviye.

Cardano kripto projesi nedir?

Cardano, 2017 yılında başlayan bir blockchain ağıdır. Cardano, Ethereum kurucu ortağı Charles Hoskinson tarafından kuruldu. Cardano Vakfı, Cardano’nun arkasında bulunuyor. Kanıta dayalı standartlara göre blok zincirini daha da geliştiren bilimsel personel istihdam eder. Cardano’nun ağ tokenine ADA denir.

Altcoin, modern Proof-of-Stake konsensüs mekanizmasını kullanır. Bu, blok zincirini daha verimli hale getirir ve enerji tasarrufu sağlar. Cardano, 2021’den beri akıllı sözleşme işlevleri sunabiliyor ve bu nedenle merkezi olmayan uygulamaların temeli olabilir. Bilimsel standartlara göre Cardano, diğer blok zincirlerinin zayıflıklarını analiz eder ve bunları kendi blok zinciri için geliştirir.

Cardano fiyatı yakında yükselecek mi?

Cardano fiyatı, son aşağı yönlü harekette iki trend çizgisi oluşturabildi. Bunlardan birisi direnç, diğeri destek görevi görür. Her iki trend çizgisi de 0,82 dolarlık desteğe yol açıyor, bu yüzden fiyatın yakında nereye gideceğine karar vermesi gerekiyor. Altcoin, trend çizgisi desteğini ve 0,82 dolar yatay desteği mi tutacağına yoksa trend çizgisi direncini mi kıracağına karar vermeli.

ADA/USDT 1-day chart showing the important areas of ADA

Cardano fiyatının yeni hedefi nedir?

Cardano fiyatı 0,82 dolardan (yatay destekten ve trend çizgisinden) çifte destek aldığından, gelecekte bir yükseliş patlaması bekleniyor. Bu kırılma, %100 civarında bir ralli ile sonuçlanabilir ve fiyatı 1 dolar seviyesine taşıyabilir. Altcoin için 1 dolar seviyesi sadece geçmişte yatay bir direnç değil, aynı zamanda direnç olarak hizmet edebilecek psikolojik bir seviyedir.

ADA/USDT 1-day chart showing the target of ADA

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin