Kripto para haftaya genel bakış: FED kararı, bankaların çöküşü ve Bitcoin’deki artış…

Dikkat! Yeni haftada kripto piyasalarını yakından ilgilendiren gelişmeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ekim’in ilk haftası geride kalıyor. “Daha sakin bir haftayı geride bıraktık” demeyi isterdik, ancak bu haftada diğerlerine çok benzedi. Tarım dışı istihdam verileri, Binance ağına saldırı ve daha irili, ufaklı birçok haber piyasaları etkiledi.

Kripto piyasası için her bir hafta geride kalırken, yeni zaman diliminde neler yaşanacağı merak ediliyor. Neredeyse haftanın her günü bir olayla karşılaştığımız şu günlerde yatırımcının duygu düzeyi sürekli değişkenlik gösteriyor.

Geçtiğimiz hafta finansal olaylar az olsa da bu sefer piyasa kendi içinde bir olayla çalkalandı. Binance ağına saldırı yapıldı. Bu saldırının çabuk bertaraf edilmesi bir krizin daha önüne geçmiş oldu.

Yeni haftada kripto ve tüm piyasayı neler bekliyor?

Ekim ayının ikinci haftasında en dikkat çeken haber akışının başında FOMC tutanakları var. Çarşamba günü açıklanması beklenen FOMC tutanakları, TÜFE, ÜFE ve daha fazlası hakkında bizlere ipuçları verebilecek. Hem kripto piyasası hem geleneksel piyasaların tutanakları takip edeceğini söyleyebiliriz.

Yukarıda paylaştığımız grafiklerde diğer önemli gelişmeleri takip edebilirsiniz. Ayrıca MarketWatch adresi üzerinden de detaylı şekilde haftalık gelişmeleri görebilirsiniz.

FOMC toplantı tutanakları, yatırımcılara, düzenlemenin ABD’deki kilit oranı artırma kararına nasıl geldiği konusunda daha fazla netlik sağlıyor. Daha fazla ayrıntı ile yatırımcılar, kurumun özelliğe nasıl tepki vereceği konusunda belirli bir görüş oluşturabilecek.

Finansal düzenleyicilerin anlatımına bağlı olarak, kripto para piyasası yukarı veya aşağı bir oynaklık artışı ile tepki verecek. Şimdilik, son TÜFE raporuna göre enflasyon üzerindeki etkisinin olmaması, çoğu yatırımcının sıkı para politikasının devamı konusunda tartışıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin