Solana tabanlı DEX borsası saldırıya uğradı

Dikkat! Solana’da düşüş derinleşebilir, işte nedeni…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX krizi devam ederken en çok öne çıkan varlık Solana oldu. FTX’in düşüşünden sonra onu SOL takip etti. Bitcoin ve Ethereum varlıklarındaki düşüşe göre daha fazla dipler görüldü. Şimdi ise SOL bir tehdit ile daha karşı karşıya kalabilir.

FTX’in likidite sorunundan sonra, tüketicinin iflas korkusu arttı, ancak piyasadaki bazı büyük kripto para borsaları yakında nakit rezervlerinin onayını açıklayacaklarına dair güvence verdi.

Binance CEO’su CZ, 8 Kasım’da borsanın şeffaflığını artırmak ve tüketicilerin borsadaki dijital varlıklarını kontrol etmelerini sağlamak için bir rezerv kanıtı yöntemi oluşturacağını duyurmuştu. Diğer sektör katılımcılarını da aynı stratejiyi benimsemeye ve şeffaflıklarını artırmak için çalışmalara başladı.

Solana’da milyonlarca dolarlık giriş

Mevcut dönem 24 saatten kısa bir süre içinde sona erdiğinde, Solana doğrulayıcılarının, yayın sırasında 940 milyon doların üzerinde yeni bir varlık piyasaya sokacağı konuşuldu. Bu miktara eşdeğer toplam 50.7 milyon SOL olduğu belirtildi.

Herhangi bir Solana zaman diliminde kilidi açılacak en büyük ikinci token sayısı olarak dikkat çekiyor. Bir diğer dikkat çeken nokta ise kripto para piyasasının önemli bir oynaklık içinde olduğu zaman diliminde böyle bir piyasaya varlık çıkacak.

Özellikle, Solana Compass verileri, Solana ağı Epoch 370’in 50.792.762 SOL (Solana’nın toplam arzının %14.2’si) kilidini açacağını gösteriyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin