Bu altcoin düştükçe düştü! Sırada ne var?
Bu altcoin düştükçe düştü! Sırada ne var?

Dikkat: Sert düşen altcoin’de alım fırsatı gelmiş olabilir! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cosmos’un altcoin’i ATOM, geçen hafta düşüş trendindeydi. Ocak ayının başlarında, Bitcoin ve piyasanın geri kalanı üzerindeki güçlü satış baskısına rağmen fiyat, 34 ve 30 dolar seviyelerinde kritik destek seviyelerini korumayı başardı.

Bununla birlikte, kripto piyasasını saran korku son birkaç hafta içinde Cosmos’u da yakaladı. Bu haberin yazıldığı sırada ATOM 29,94 dolarlık direnç seviyesinin altında kalırken, Ocak ortasındaki trend çizgisi direnci de kırılmadı.

ATOM saatlik grafik analizi

Bu altcoin düştükçe düştü! Sırada ne var?

Bu haberin yazıldığı sırada fiyat 25,48 dolarda bir önceki dip seviyesinin hemen üzerinde bir miktar talep bulmuş durumda. Bu, en azından kısa vadede ATOM’un bir aralıkta (beyaz) işlem görebileceğini gösterdi. Aralıkların en düşük ve en yüksek seviyeleri, kısa vadeli destek ve direnç seviyelerine işaret eden 25,48 dolar ve 29,94 dolar seviyelerinde bulunuyor. 27,6 dolarlık aralığın orta noktasının da fiyat hareketine direnç göstermesi beklenebilir.

ATOM, 29,94 dolar seviyesinin üzerine çıkamaz ve bunu destek olarak yeniden test edemezse, ATOM piyasasına yönelik önyargının düşüş eğiliminde olması beklenebilir. Bu, ATOM için şu an işlem gördüğü yerden 27,6 dolar ve 29,94 dolar seviyelerine geri sıçrama olasılığını dışlamıyor. Bu seviyeler satış fırsatları olarak görülmeyebilir.

Fiyat analizi sonucu

29,94 doların yüksek seviyeleri desteklenmedikçe piyasa yapısı düşüş eğilimini sürdürebilir. Bitcoin son zamanlarda 38 bin dolarlık direnç alanında reddedilmiş ve daha da düşebilir konumda olsa da, fiyatta bu seviyeye doğru bir sıçrama mümkün.

Düşüş yönünde bir hareket ATOM için bir sonraki önem seviyeleri 23,5 dolar ve 22,07 dolar olarak belirleyebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin