Riccardo Spagni: “Bitcoin'deki eğilim değişiyor.”
Riccardo Spagni: “Bitcoin'deki eğilim değişiyor.”

Dikkat edin! Riccardo Spagni: “Bitcoin’deki halving olayı, hisse senedi piyasasında yok.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Monero’nun çekirdek geliştiricisi olan Riccardo Spagni Tech Central ile yaptığı bir röportajda, Bitcoin’in ayı piyasasının toparlanması ve oynaklığı hakkında konuştu. Ayrıca Bitcoin’in kullanım durumu hakkında da açıklama yaptı.

Riccardo Spagni: “Bitcoin’deki eğilim değişiyor.”

Riccardo’ya, NASDAQ’ın iyileşme süresine kıyasla, alanın çok daha fazla sıkıştırıldığını dikkate alarak, kripto para birimi piyasasının toparlanma belirtileri gösterdiğini söylüyor. Riccardo’ya göre, Bitcoin Aralık 2013’te belirlenen 1.200 dolara geri dönmeye karar verdi ve bu üç buçuk yıl sürdü. Riccardo Spagni konuya yönelik şunları söylüyor:

Çok iyi zaman ve önceki hareketler çok daha hızlı oldu. Biliyorsunuz, bazıları iki aydır. Yani, biliyorsunuz, üç buçuk yıl geçirdiğimiz en uzun ayı piyasası gibiydi ve bence bu dönemler, hareketin değiştiği şey ve bu nedenle daha uzun sürecek.

Bununla birlikte geliştirici, her dört yılda bir Bitcoin’in blok ödülünün yarıya indirilmesinin hisse senedi veya hisse senedi piyasasında bulunmayan bir faktör olduğunu belirtiyor. O, Bitcoin arzındaki değişimin “gerçekten ilginç” olduğunu ekliyor, çünkü talep azalsa bile arzdaki düşüşün bir etkisi olacak.

En özel kripto para olan Monero, popülaritesini koruyor

Monero geliştiricisi: “Genel piyasada yukarı yönlü baskı olacak.”

Riccardo Spagni konuya yönelik şunları söylüyor:

Arzdaki bu azalmayı yakaladınız ve talep, statik olarak kalsa bile, insanların gitmesini sağlasa bile biliyorsunuz. Paralarımı satmayacağım. Onlara hodl zihniyetinden dolayı bakacağım. Ve eğer kripto paralarına tutunurlarsa ve onları satmazlarsa, o zaman bu temel olarak sadece etkin arzı daha da azaltır.

Buna bağlı olarak, yeni arz ve mevcut arz üzerinde sürekli bir “çekiçleme” olduğunu ve talebin sabit kalmasına veya artmasına bakılmaksızın sürekli bir hareket olacağını ve genel piyasada yukarı yönlü baskı olacağını belirtiyor.

Güney Kore’nin en büyük borsası Dash, Monero, Zcash, Augur ve STEEM’e veda ediyor

“Bitcoin fiyatı vahşi dalgalanmalara sahip değil.”

Bunu, Riccardo’yuun Bitcoin’in bir işlem aracı olarak benimsemesi hakkında konuşması izledi. Trader’lar arbitraj ticareti yoluyla aradaki açığı kapatmaya başladıkça, piyasanın “bir miktar” istikrar göreceğini ve bunun 5 ila 15 yıllık bir zaman dilimi arasında gerçekleşebileceğini belirtiyor. Riccardo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Sanırım her şeyden 5 ila 15 yıl gibi bir şeyden geçiyor gibiyiz. Bitcoinfiyatı nispeten istikrarlı bir gencin öfke atması gibi bu vahşi dalgalanmalara sahip değil.

Bitcoin fiyatı, bir türlü yönünü belirleyemedi

“Bitcoin şu an olduğundan çok daha güçlü bir para olacak.”

Riccardo, Bitcoin’in önümüzdeki 10-15 yıl içinde bir fincan kahve satın alırken fiat para birimine gerçek bir alternatif olacağını da sözlerine ekliyor. Riccardo konuya yönelik şunları söylüyor:

Ancak bir çözüm seçeneği olarak, bence bu çok farklı. Öyleyse, anlaşmanın yurtdışından hisse senedi alıp ithalatını yapabileceğimi ve tedarikçileri ödemem gerektiğini biliyorsunuz. Tedarikçilerim volatilite hakkında çok fazla şey umursamıyorlar çünkü volatilite sizin üzerinde gerçekleşme eğiliminde, çünkü birkaç günlük periyodu biliyorsunuz. Öyleyse, onlara para ödediysem ve Bitcoin’den yerel fiat para birimine derhal dönerlerse, bu farklar Bitcoin’in bu anlaşma için bir taşıyıcı olmasına neden olur.

Bitcoin’in maaşları, kiraları ve vergileri ödemek için kullanılmasından sonra, şu an olduğundan çok daha güçlü bir para olacağı söylemeye devam ediyor. Riccardo’ya göre bu, para biriminin fiyat keşfine yardımcı olabilir.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin