LUNA Hype’ı yeniden gündemde: Artışıyla meme coin’leri geride bıraktı…

Dikkat! Çember gitgide daralıyor: Terra UST için bir delist daha açıklandı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna Vakfı’na ait varlıklar Terra UST ve Luna için zaman tükeniyor. Halen bazı borsalarda listenen her iki varlık, son demlerini yaşıyor. Her ne kadar birkaç borsa listeden çıkarmasa da yeni delist haberlerini duyuyoruz. Luna, biraz daha kalıcı gibi gözükse de şirketin sahip olduğu stablecoin Terra UST için aynı şeyleri söyleyemeyiz.

Terra UST tokenı, son birkaç gün içinde Binance, BitMEX, OKX ve FTX gibi popüler kripto para borsalarından çıkarıldı. Son bir hamle ise, bir başka büyük borsa Gemini, tarafından geldi. Borsa yaptığı açıklamayla Terra’nın UST’sini delist edecek.

Gemini, iki varlık birden delist edecek

Kripto para borsası 27 Mayıs’ta Terra UST ve MIR için alım ve satımı askıya alacak. Borsa her iki varlıkta işlemleri bulunan yatırımıcıları ise uyardı:

“Ethereum uyumlu cüzdanlara saklama ve para çekme işlemleri, alım satım askıya alındıktan sonra desteklenmeye devam edecek. Hem UST hem de MIR, bu zamana kadar tüm Gemini müşterileri için ActiveTrader aracılığıyla web’de sadece limitli modda ticaret yapmak için mevcut olmaya devam edecek.”

Terra UST ve Luna haberleri

12 Mayıs’ta Terra ağında tanık olunan benzeri görülmemiş bir erime yaşandı. Majör altcoin yaygın bir kripto para piyasası erimesine neden oldu. Terra’nın kurucusu Do Kwon ağ için yeni bir canlanma planını açıkladıktan sonra, yeni güncellenen teklif üzerinde bir oylama halihazırda devam ediyor.

365,07 milyon toplam oy kapasitesinin 230,90 milyonu kayıtlara alındı. Bunlardan yaklaşık 142.41 milyonu (%62) algoritmik stabilcoin olmadan yeni bir Terra zinciri oluşturmak için ‘Evet’ oyu verdi.

Plan, eski zinciri Luna Classic (LUNC) olarak ve yeni zinciri Terra (LUNA) olarak yeniden adlandırmayı içeriyor. Şirket, gerekli uygulama geliştirici kaydını tamamlayacağını ve ağı 27 Mayıs’ta başlatacağını duyurdu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin