Bitcoin vadeli sözleşmelerinde yeni bir rekor: 370 milyon dolarlık hacim kaydedildi!
Bitcoin vadeli sözleşmelerinde yeni bir rekor: 370 milyon dolarlık hacim kaydedildi!

Dikkat: Bugün CME Bitcoin vadeli işlemlerinin son günü, volatilite geri dönebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün CME Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinin son günü.

CME Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri bugün sona eriyor

Chicago Ticaret Borsası (CME) Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri ayın her Cuma günü sona erer. Ve Kasım ayında istisna olmayacak. 30 Kasım Cuma günü, Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinin süresi dolmuş olacak. İlk ticaret 4 Eylül 2018’de başladı ve yerleşim 5 Aralık’ta gerçekleşecek. Aynı zamanda, sözleşmelerin 28 Aralık, 25-22 Şubat ve 29 Mart tarihlerinde sona ermesi planlanıyor.

Vadeli sözleşmelerin en popüler kripto para biriminin fiyatını nasıl etkileyebileceğini analiz eden farklı uzmanlar var. Bu vadeli işlem sözleşmelerinin süresi dolmak üzereyken, kripto para piyasası daha az aktif ve oldukça değişken olma eğiliminde. Bununla birlikte, Kasım ayının başından beri, kripto pazarı, sanal para birimlerinin çoğunu etkileyen artan volatilite yaşadı. Gerçekten de, piyasa sadece birkaç gün içinde %30’dan fazla düşüş gösterdi. Bitcoin ayrıca  4.000 dolarlık bariyeri kırmayı başardı ve 3.500 dolara yakın işlem gördü.

Piyasaya nasıl bir etkisi olacak?

Mevcut piyasa koşulları dikkate alınarak, bitik Bitcoin vadeli işlemlerinin kripto piyasasında net bir etkisi olmayabilir. Ancak bazı uzmanlara göre pazar mevcut momentumunu koruyabilir ya da 14 Kasım’dan bu yana yaptığı gibi davranmaya devam edebilir.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin