Dikkat! Bu Metaverse coin yüzde 600 değerinde sinyal mi veriyor?

Dikkat! Bu Metaverse coin yüzde 600 değerinde sinyal mi veriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metaverse’ün ilk ortaya çıkmasıyla birlikte varlıklar kendini gösterdi. Bu süreç daha çok 2021 yılının sonunda yaşandı. Metaverse coin piyasası başlı başına bir yüseliş senaryosu gösterdi. Şimdi ise bu varlıklar eskiyi aratır durumda. Gerçi tüm kripto piyasası eski günlerini aratıyor.

Yükselişler günlük ya da kısa süreli kalıyor. Ancak bazı sinyaller kripto para birimlerinin yükselişe gideceğini gösterebilir. Metrik, sinyal ve indikatör gibi birçok parametre varlıkların ilerleyişinde kıstas olur.

MANA 1 Aylık Grafik

Metaverse dediğimizde aklımıza en iyi olanlardan biri gelir. O da Decentraland. Metaverse coini ilk Hype zamanında büyük bir ralliye eşlik etmişti. Şimdi ise bir sinyal MANA’nın eski günlerine dönebileceğini gösteriyor. Peki bu mümkün mü?

MANA 1 Yıllık Grafik

Metaverse coini yeniden sıçrama yapacak mı?

Kripto analitik firması Santiment, sanal gerçeklik blok zinciri Decentraland’ın (MANA), altcoin için daha önce üstel rallilerin habercisi olan zincir üstü bir sinyali sessizce yanıp söndüğünü söylüyor.

Santiment’e göre, MANA’nın zararda bulunan kripto para miktarını kârlı olanlarla karşılaştıran kâr/zarar oranı üç yılın en düşük seviyesinde.

Kâr/zarar oranı en son mevcut seviyedeyken, Santiment’in verilerine göre Metaverse coin %610 oranında patladı. Santiment,

“Decentraland, 2022’de piyasa değerinin daraldığını gören, oldukça düşük bir ERC20, takas edilemez token (NFT) ve sanal gerçeklik varlığıdır.

MANA işlemlerinin kâr/zarar oranı son üç yılın en düşük seviyesinde. Takip eden altı hafta, fiyatının +%610 arttığını gördü”

Yazma sırasında, Ethereum tabanlı altcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5.85$’dan %89’un üzerinde düşüşle 0.64$’dan işlem görüyor. MANA için %610’luk bir kazanç, 4.47$ aralığına kadar bir ralli yapması gerekiyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin