Dikkat! Bu altcoinler en düşük noktalarında hareket ediyor

Dikkat! Bu altcoinler en düşük noktalarında hareket ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz hafta pek çok varlık kayıp yaşadı. Altcoinler, Bitcoin’in hareketlerine bağlı olarak yeni dip seviyeleri test etti. Bu varlıklar arasında öne çıkan 7 kripto para birimi oldu. 10-17 Aralık tarihleri arasında düşüş yaşayan varlıklara göz atalım.

Düşüş yaşayan altcoinler

  1. Casper (CSPR)
  2. WAX (WAXP)
  3. Decred (DCR)
  4. StormX (STMX)
  5. Voyager Token (VGX)
  6. BitTorent (BTT)
  7. Internet Computer (ICP)

Casper

Casper 

Altcoinler listesinde ilk sırada Casper var. CSPR, yükselen bir paralel kanalın direnç çizgisi tarafından reddedildi. 30 Kasım’dan bu yana düşüş yaşıyor. Düşüş hızlı oldu ve token şu anda bu kanalın destek hattının hemen üzerinde işlem görüyor. Kanaldaki bir arıza, tokenin tüm zamanların en düşük seviyesine ulaşmasına neden olabilir.

WAX

WAX 

WAXP, 17 Kasım’da tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0,98 $’a ulaştığından beri düşüyor. Şimdiye kadar %53 düştü. Bununla birlikte, daha önce direnç görevi gören 0,44 dolarlık yatay destek alanının üzerinde tutunmaya devam ediyor. Ana direnç, tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana azalan bir direnç çizgisi tarafından oluşturulan 0,58 dolarda.

Decred

DCR, diğer altcoinler gibi düşüş yaşıyor. 16 Nisan’da tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 250$’a ulaştığından beri hep düşüş içinde. 2 Eylül’de daha düşük bir zirve oluşturdu. Şu anda 0,785 Fib geri çekilme destek seviyesinin hemen üzerinde 61 dolardan işlem görüyor. Bu aynı zamanda yatay bir destek alanıdır. Bu da sıçrama başlatma şansını artırır.

StormX

STMX 4 Eylül’den beri düşüyor. 4 Aralık’ta yükselen bir destek çizgisinden ayrıldı. Beş gün sonra direnç olarak doğrulandığını gördük. Daha önce, destek hattı Haziran ayında bulunuyordu. StormX varlığında düşüş devam ederse 0.14 seviyesine gelecektir.

Voyager Token

VGX, geçtiğimiz ayın sonundan beri düşüş içinde. İlk sıçramadan sonra 1 Aralık’ta daha düşük bir zirve oluşturdu ve iyi seviyesine devam etti. 16 Aralık’ta VGX, hattı direnç olarak doğruladı. Voyager Token için en yakın destek bölgesi 2,95 dolar seviyesinde.

BitTorrent

Türk yatırımcısının fazlasıyla tercih ettiği altcoinler arasında yer alıyor. BTT, Haziran ayından bu yana simetrik üçgen içinde işleme sahip. 4 Aralık’ta üçgenin destek çizgisine düştükten sonra güçlü bir sıçrama başlattı. 8 Aralık’ta 0,0041 dolara kadar yükseldi. Fakat üçgenin direnç bölgesinden BTT reddedildi. Bu da düşüşe davetiye çıkardı.

Internet Computer

ICP, yükselen bir takozun direnç çizgisinden geri döndü. 6 Eylül’den beri ise altcoin düşüyor. 4 Aralık’ta tüm zamanların en düşük seviyesi olan 24 dolara ulaştı, ancak görünüşe göre sıçrayarak 29 dolarlık yatay destek alanını geri aldı. Fakat düşüş burada bitmedi. 15 Aralık günü 23,62 ile en düşük seviyesini şimdilik gördü.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin