Dikkat: Bu altcoin'de ayılar henüz tükenmemiş olabilir! Yükseliş sahte mi?

Dikkat: Bu altcoin’de ayılar henüz tükenmemiş olabilir! Yükseliş sahte mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – TRON (TRX/USD) son 24 saat içinde hafif bir toparlanma gerçekleştirdi, ancak bu toparlanma devam eden piyasa desteğine bağlandı. Geçtiğimiz 24 saat boyunca kripto para piyasası, hafta boyu süren ayı trendini geçmeyi başardı. Son piyasa performansına göre, bu yükseliş trendinin başarısız olma ihtimali de bulunuyor. Yazı yazılırken, TRON sadece 24 saat içinde %8,2’lik bir kazanç ile 0.063 dolardan işlem görüyordu.

TRON düşüş trendinden kurtuluyor

TRON, 2021’in son çeyreğinden bu yana büyük bir düşüş yaşıyor. Altcoin şu anda %82’lik bir Yıllık (YTD) kazancına tutunuyor ve bu da onu geçen yılın başında yaratılan yüksek seviyelerin altına inen birkaç kripto para biriminden biri haline getiriyor.

TRON’un mevcut yükseliş trendi çeşitli faktörler tarafından tetiklenmiş olabilir. Piyasa toparlandı ve en büyük iki kripto para birimi olan BTC ve ETH sırasıyla 38000 ve 2800 dolardan işlem görüyor. Bu fiyat hareketi, kâr elde etmek isteyen kısa vadeli yatırımcıları çekerek TRON’un rallisine neden olmuş olabilir.

TRON bu yükseliş trendini koruyabilirse 0,068 dolara doğru toparlanabilir. Bu noktadan sonra artan alım baskısı TRON’u 0,071 dolara çıkarabilir. Altcoin, en son 6 Ocak’ta bu seviyeden işlem görüyordu. Piyasa desteği önümüzdeki haftalarda da devam edebilirse, TRON’un yükseliş trendi fiyatı 0,08 dolar ve 0,10 dolara yükseltebilir.

TRON Kasım ortasından bu yana düşüş trendinde ve bu yükseliş trendi tükenmeye doğru gidebilir. Bu durumda, fiyatlar konsolide olabilir veya balinaların düşük fiyatlardan satın alması için bir fırsat yaratabilir.

TRON ayıları henüz bitmemiş olabilir

TRON’un ayı trendi bitmekten çok uzak da olabilir. Altcoin, kurucusu Justin Sun’ın projeden istifa ettiğini açıklamasının ardından kalıcı bir düşüş başlattı. Sun, kripto alanında güçlü görüşleriyle popülerdi; bu nedenle, Tron’dan ayrılması, yatırımcı güveninin sarsılmasına neden oldu.

Altcoin çökmeye devam ederse, düşük destek en son 21 Temmuz 2021’de görülen 0,05 dolarda yatıyor. Bu noktadan herhangi bir toparlanmanın başarısız olması, fiyatları 0.045 dolar ve 0.035 dolara doğru daha da aşağı itebilir. Bu seviyelere bir düşüşün sonucunda TRON’un yıllık kazanımları tamamen silinecektir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin